Huawei Watch Buds Armband i silikon med magnetstängning, vinröd
Huawei Watch Buds Armband i silikon med magnetstängning, vinröd
Huawei Watch Buds Armband i silikon med magnetstängning, vinröd

Huawei Watch Buds Armband i silikon med magnetstängning, vinröd

199 SEK

Tillfälligt slut - lite längre leveranstid

Artikelnummer: 49802

  • Gratis fraktalternativ
  • Blixtsnabb leverans (Instabox, Budbee, Postnord)
  • Skickas från vårt lager i Sverige
  • Betala med Swish, Klarna, kort eller bank
  • 100 dagars öppet köp

Produktbeskrivning-

Här har du ett silikonarmband till Huawei Watch Buds som är flexibelt och hållbart, perfekt för alla dina äventyr! Tillverkat i ett material som håller länge och är snällt mot din hud, kommer detta armband att vara din trofasta följeslagare. Dess räfflade design ger inte bara en cool look utan också en superkomfortabel känsla runt handleden.

Justera armbandet på nolltid med smarta inbyggda magneterna för att passa just din arm som handen i handsken. Och det bästa av allt, det kommer med allt du behöver för att enkelt sätta fast det på din klocka.

- Tuff räff... Läs mer +

Specifikationer-

FärgRöd
MaterialTPU/Silikon
product
7810Huawei Watch Buds Armband i silikon med magnetstängning, vinrödhttps://www.teknikmagasinet.se/smartwatch-armband-tillbehor/huawei/ovriga-huawei-modeller/huawei-watch-buds-armband-i-silikon-med-magnetstangning-vinrod?channelCountry=SEhttps://www.teknikmagasinet.se/pub_images/original/1680603665N-0_1000X1000.jpgInStock199SEK/smartwatch-armband-tillbehor/huawei/ovriga-huawei-modeller<p>Här har du ett silikonarmband till <strong>Huawei Watch Buds</strong> som är flexibelt och hållbart, perfekt för alla dina äventyr! Tillverkat i ett material som håller länge och är snällt mot din hud, kommer detta armband att vara din trofasta följeslagare. Dess räfflade design ger inte bara en cool look utan också en superkomfortabel känsla runt handleden.</p> <p>Justera armbandet på nolltid med smarta inbyggda magneterna för att passa just din arm som handen i handsken. Och det bästa av allt, det kommer med allt du behöver för att enkelt sätta fast det på din klocka.</p> <p>- Tuff räfflad design som fångar ögat<br /> - Smart magnetlåsning gör justeringen lekande lätt<br /> - Tillverkat i mjukt och tåligt silikon för långvarig användning<br /> - Inkluderar fästen för en blixtsnabb montering</p> <p>Längd: Justerbart mellan 120 - 220mm (inklusive klocka)</p> <p>Passar till:<br /> - Huawei Watch Buds</p>199Armband

Vi använder cookies för att du ska få en så bra upplevelse som möjligt.Läs mer