Apple Watch 45mm Series 8 Armband i metall med fina stenar, Black Space
Apple Watch 45mm Series 8 Armband i metall med fina stenar, Black Space

Apple Watch 45mm Series 8 Armband i metall med fina stenar, Black Space

299 SEK

Produkten har utgått

Artikelnummer: 35680

  • Gratis fraktalternativ
  • Blixtsnabb leverans (Early Bird, Instabox, Postnord)
  • Skickas från vårt lager i Sverige
  • Betala med Swish, Klarna, kort eller bank
  • 100 dagars öppet köp

Produktbeskrivning-

Ge din Apple Watch 45mm Series 8 det där lilla extra med detta bländande armband! Tillverkat av rostfritt stål och utsmyckat med gnistrande stenar som liknar diamanter, förvandlar detta armband din klocka till en riktig juvel. Inte nog med att det ser förtrollande ut, det är också lätt att sätta på med de medföljande fästena.

Och du, storleken? Inga problem! Det går superlätt att anpassa armbandet genom att plocka bort länkar så det sitter som en smäck runt handleden.

- Ögongodis till armband med en touch av glamour
- Diamantliknande stenar för den där... Läs mer +

Specifikationer-

FärgSvart
MaterialMetall
product
10608Apple Watch 45mm Series 8 Armband i metall med fina stenar, Black Spacehttps://www.teknikmagasinet.se/smartwatch-armband-tillbehor/apple/series-8/series-8-45mm/apple-watch-45mm-series-8-armband-i-metall-med-fina-stenar-black-space?channelCountry=SEhttps://www.teknikmagasinet.se/pub_images/original/680603646H-1_1000X1000.jpgOutOfStock299SEK/smartwatch-armband-tillbehor/apple/series-8/series-8-45mm<p>Ge din <strong>Apple Watch 45mm Series 8</strong> det där lilla extra med detta bländande armband! Tillverkat av rostfritt stål och utsmyckat med gnistrande stenar som liknar diamanter, förvandlar detta armband din klocka till en riktig juvel. Inte nog med att det ser förtrollande ut, det är också lätt att sätta på med de medföljande fästena.</p> <p>Och du, storleken? Inga problem! Det går superlätt att anpassa armbandet genom att plocka bort länkar så det sitter som en smäck runt handleden.</p> <p>- Ögongodis till armband med en touch av glamour<br /> - Diamantliknande stenar för den där extra glansen<br /> - Fästs på din klocka på nolltid tack vare smarta fästen<br /> - Storleken kan du anpassa för en perfekt passform (och verktyget du behöver hittar du hos oss)</p> <p><a href="https://www.teknikmagasinet.se/smartwatch-armband-tillbehor/robust-lankborttagare-i-metall" target="_blank">Här hittar du den länkborttagare vi rekommenderar.</a></p> <p>Längd: justerbar mellan cirka 110 - 185mm (utan klocka)</p> <p>Passar till:<br /> - Apple Watch 45mm Series 8 A2771 / A2774 / A2775 / A2858</p>299Armband

Vi använder cookies för att du ska få en så bra upplevelse som möjligt.Läs mer