SHK2000 On-Ear Barnhörlurar med sladd, blå/grön
SHK2000 On-Ear Barnhörlurar med sladd, blå/grön
SHK2000 On-Ear Barnhörlurar med sladd, blå/grön
SHK2000 On-Ear Barnhörlurar med sladd, blå/grön

Philips - SHK2000 On-Ear Barnhörlurar med sladd, blå/grön

299 SEK

Tillfälligt slut - lite längre leveranstid

Artikelnummer: 52399

  • Gratis fraktalternativ
  • Blixtsnabb leverans (Instabox, Budbee, Postnord)
  • Skickas från vårt lager i Sverige
  • Betala med Swish, Klarna, kort eller bank
  • 100 dagars öppet köp

Produktbeskrivning-

Hejsan alla glada familjer! Ta en titt på dessa färgsprakande on-ear hörlurar från Philips – perfekta för era små musikentusiaster. Med en klok ljudbegränsning på 85 decibel ser vi till att barnens små öron får njuta av musik och videos, utan att någons hörsel sätts på spel.

Och gissa vad? De här lurarna växer med dina barn! Med justerbar storlek sitter de perfekt, oavsett om det är en pytteliten popstjärna eller en växande rockkung. Dessutom är de busenkla att koppla till vilken smartphone eller surfplatta som helst med den medföljande 1,2 meter långa 3,5mm-kabeln.

- ... Läs mer +

Specifikationer-

FärgBlå
product
129SHK2000 On-Ear Barnhörlurar med sladd, blå/grönhttps://www.teknikmagasinet.se/ljud/horlurar/barnhorlurar/shk2000-on-ear-barnhorlurar-med-sladd-blagron?channelCountry=SEhttps://www.teknikmagasinet.se/pub_images/original/SHK2000BL-1.jpgInStock299SEK/ljud/horlurar/barnhorlurarPhilips<p>Hejsan alla glada familjer! Ta en titt på dessa färgsprakande on-ear hörlurar från Philips &ndash; perfekta för era små musikentusiaster. Med en klok ljudbegränsning på 85 decibel ser vi till att barnens små öron får njuta av musik och videos, utan att någons hörsel sätts på spel.</p> <p>Och gissa vad? De här lurarna växer med dina barn! Med justerbar storlek sitter de perfekt, oavsett om det är en pytteliten popstjärna eller en växande rockkung. Dessutom är de busenkla att koppla till vilken smartphone eller surfplatta som helst med den medföljande 1,2 meter långa 3,5mm-kabeln.</p> <p>- Mysiga och sköna öronkuddar<br /> - Superflexibelt huvudband som håller för lek och stoj<br /> - En ergonomisk och bekväm passform som känns som en dröm</p>299Hörlurar

Vi använder cookies för att du ska få en så bra upplevelse som möjligt.Läs mer