Fuzzy Laddningskabel 2m USB-C, lila
Fuzzy Laddningskabel 2m USB-C, lila
Fuzzy Laddningskabel 2m USB-C, lila
Fuzzy Laddningskabel 2m USB-C, lila

Smartline - Fuzzy Laddningskabel 2m USB-C, lila

199 SEK

Produkten har utgått

Artikelnummer: 26016

Smartline
  • Gratis fraktalternativ
  • Blixtsnabb leverans (Early Bird, Instabox, Postnord)
  • Skickas från vårt lager i Sverige
  • Betala med Swish, Klarna, kort eller bank
  • 100 dagars öppet köp

Produktbeskrivning-

Dyk in i färgglad laddningsglädje med Smartlines USB-C-kabel! Den är inte bara klädd i en mjuk och trendig textil - den är din nyckel till en blixtsnabb laddning och sömlös anslutning till datorer, hårddiskar och andra enheter. Sätt färg på din laddarupplevelse med den blå Fuzzy-kabeln - en strömlinjeformad 2-meters glädjespridare! Godkänd för hög laddström (2.4A) och med stöd för både laddning och synkning.

Inte bara lång, utan av högsta kvalitet och MFi-certifierad av Apple, vilket garanterar full kompatibilitet och optimal prestanda med din telefon.

- Stilfull och fä... Läs mer +

Specifikationer-

FärgLila
KontakttypUSB-C
product
3216Fuzzy Laddningskabel 2m USB-C, lilahttps://www.teknikmagasinet.se/laddare-kablar/usb-c/kablar/fuzzy-laddningskabel-2m-usb-c-lila?channelCountry=SEhttps://www.teknikmagasinet.se/pub_images/original/smartline_fussy_usb-kabel_usb-c_2m_lila.pngOutOfStock199SEK/laddare-kablar/usb-c/kablarSmartline<p>Dyk in i färgglad laddningsglädje med Smartlines USB-C-kabel! Den är inte bara klädd i en mjuk och trendig textil - den är din nyckel till en blixtsnabb laddning och sömlös anslutning till datorer, hårddiskar och andra enheter. Sätt färg på din laddarupplevelse med den blå Fuzzy-kabeln - en strömlinjeformad 2-meters glädjespridare!&nbsp;Godkänd för hög laddström (2.4A) och med stöd för både laddning och synkning.</p> <p>Inte bara lång, utan av högsta kvalitet och MFi-certifierad av Apple, vilket garanterar full kompatibilitet och optimal prestanda med din telefon.</p> <p>- Stilfull och färgstark laddning<br /> - 2 meter av laddningsglädje<br /> - Mjukt textilklädd för en extra touch</p> <p>Kontakter: USB-A till USB-C, som stöder snabb laddning och dataöverföring<br /> Längd: 2 meter, för maximal bekvämlighet och flexibilitet</p> <p>Passar till: Telefoner med USB-C anslutning</p>199Laddare

Vi använder cookies för att du ska få en så bra upplevelse som möjligt.Läs mer