Dreame D10S Filter i 2-pack
Dreame D10S Filter i 2-pack
Dreame D10S Filter i 2-pack
Dreame D10S Filter i 2-pack
Dreame D10S Filter i 2-pack

Dreame D10S Filter i 2-pack

139 SEK

Tillfälligt slut - lite längre leveranstid

Artikelnummer: 58110

  • Gratis fraktalternativ
  • Blixtsnabb leverans (Early Bird, Instabox, Postnord)
  • Skickas från vårt lager i Sverige
  • Betala med Swish, Klarna, kort eller bank
  • 100 dagars öppet köp

Produktbeskrivning-

Ge din Dreame D10S en liten uppfräschning med ett sprillans nytt filter! Detta HEPA-filter ser till att din kära robotdammsugare fortsätter att städa ditt hem med samma finess som förut, samtidigt som det hjälper till att hålla luften du andas renare och fräschare.

Kom ihåg att byta filter var 2:e till 3:e månad för att upprätthålla din robotdammsugares topprestanda. Och oroa dig inte, byte av filter är busenkelt och går snabbt att göra. Och detta 2-pack är ett perfekt val! Då har du en i reserv när det är dags för nästa byte.

Grymma grejer:

- B... Läs mer +

Specifikationer-

product
13558Dreame D10S Filter i 2-packhttps://www.teknikmagasinet.se/tillbehor-hemelektronik/robotdammsugare-tillbehor/dreame/dreame-d10s/dreame-d10s-filter-i-2-pack?channelCountry=SEhttps://www.teknikmagasinet.se/pub_images/original/650500329A-1_1000X1000.jpgInStock139SEK/tillbehor-hemelektronik/robotdammsugare-tillbehor/dreame/dreame-d10s<p>Ge din <strong>Dreame D10S</strong> en liten uppfräschning med ett sprillans nytt filter! Detta HEPA-filter ser till att din kära robotdammsugare fortsätter att städa ditt hem med samma finess som förut, samtidigt som det hjälper till att hålla luften du andas renare och fräschare.</p> <p>Kom ihåg att byta filter var 2:e till 3:e månad för att upprätthålla din robotdammsugares topprestanda. Och oroa dig inte, byte av filter är busenkelt och går snabbt att göra.&nbsp;Och detta 2-pack är ett perfekt val! Då har du en i reserv när det är dags för nästa byte.</p> <p>Grymma grejer:</p> <p>- Bidrar till renare luft i hemmet genom att minska damm och pollen<br /> - Designat för att passa perfekt till din dammsugare, så du kan enkelt klicka i det nya filtret och köra igång<br /> - Byt filter regelbundet för att hålla din robotdammsugare i toppskick<br /> - Enkel att installera och byta ut<br /> - Håller din dammsugare i topptrim för bästa städresultat</p> <p>Passar till:<br /> - Dreame D10S</p>139Filter

Vi använder cookies för att du ska få en så bra upplevelse som möjligt.Läs mer