Hoppa till innehållet
Sök
 
Sök
Mobilreparation iPhone, nu störst i Norden - Vi lagar din iPhone - byt batteri fr 299kr & byt trasig skärm fr. 499kr

Nu kan du laga din iPhone hos oss!

Vi har länge varit experter på mobiltelefoner och mobiltillbehör och det har varit ett naturligt steg för oss att inkludera mobilreparation i vårt erbjudande. Vi har på kort tid blivit den största kedjan i Norden som lagar mobiler, vi erbjuder nu tjänsten i nästan alla våra butiker. Här kan du se vilka butiker som lagar iPhone.

Kom in i den av våra butiker som finns närmast dig. Vi har drop in och kan ofta laga din iPhone medan du väntar.

Genom att klicka på snabbvalen nedan kan du enkelt läsa mer om just det du vill ha hjälp med. Längre ned på sidan kan du även få smarta tips och skötselråd för din mobil.
 • Snabbt & Enkelt

  Segt batteri eller trasig skärm? Kom in i butik så hjälper vi dig! Det går snabbt och effektivt, vi har drop in och kan ofta laga din iPhone medan du väntar.  
 • Bara högsta kvalitet

  Vi har utbildad personal som utför alla reparationer. Självklart använder vi reservdelar av högsta kvalitet. Garanti på bytta delar ingår i priset, så du kan känna dig trygg vid varje reparation.  
 • Prisvärt

  Med ett nytt batteri och hel skärm känns mobilen som ny igen. För fr. 299 kr får du ett nytt batteri som håller laddningen mycket längre och vi fixar din trasiga skärm för fr. 499 kr, ett garanterat konkurrenskraftigt pris!
Erbjudande vid skärmbyte iPhone, köp displayskydd i glas för endast 99kr

Byta skärm på din mobil

Har olyckan varit framme och gjort så att du nu har en iPhone med trasigt glas? Ingen fara, kom in till oss så hjälper vi dig! Det är tryggt och säkert, vi använder alltid reservdelar av högsta kvalitet, garanti på bytta delar ingår i priset.

Vi lagar sprucken skärm på alla modeller av iPhone, här kan du se vilka iPhones vi byter skärm på och vad det kostar.

Byta batteri på din mobil

Laddar din telefon ur alldeles för snabbt? Det är både enkelt och prisvärt att byta batteri på din iPhone. För från endast 299 kr känns din mobil som ny igen - och det tar inte lång stund att byta, ofta kan vi göra det medan du väntar!

Vi byter batteri på alla modeller av iPhone, här kan du se vilka iPhones vi utför batteribyte på och vad det kostar.

Ytterligare tjänster - Kamerabyte & rengöring

Behöver du byta ut kameran på din Iphone eller rengöra mikrofonen? Här kan du se en lista över vilka modeller vi byter fram- och bakkamera på och vad det kostar att rengöra.
 

Modell

Byte av framkamera

Byte av bakkamera

iPhone 5 199:- x
iPhone 5S 199:- 199:-
iPhone SE 199:- 299:-
iPhone 6 299:- 299:-
iPhone 6 Plus 299:- 299:-
iPhone 6S 299:- 299:-
iPhone 6S Plus 299:- 499:-
iPhone 7 399:- 799:-
iPhone 7 Plus 399:- 1299:-
iPhone 8 499:- 799:-
iPhone 8 Plus 499:- 1299:-

Behöver din mobil lite extra rengöring? För 149:- så utför vi en noggrann rengöring av din iPhones laddport och samtalshögtalare. 
 

Modell

Rengöring av samtalshögtalare & laddport

Alla modeller 149:-
 

Butiker som utför iPhone-reparationer

Behöver du byta batteri eller laga en sprucken skärm på din mobil? Här kan du se en lista över alla våra butiker där du kan laga din iPhone. Vi har drop in. Kom in till oss direkt eller ring till butiken så hjälper vi dig!

Ta vara på din iPhone med ett skärmskydd

Skydda din iPhone mot smuts och skador med ett slitstarkt displayskydd. Hos oss hittar du både skärmskydd av plast och varianter i glas. Vi har displayskydd för alla modeller från iPhone 4 till iPhone XS Max. Självklart hittar du även tillbehör till alla andra mobilmärken som Samsung, Sony, LG, Huawei m.fl. hos oss. För att skydda din telefon ytterligare, satsa även på ett snyggt mobilskal eller mobilfodral.

Håll din iPhone både snygg & skyddad med praktiska mobilskal & fodral

Ett mobilskal eller fodral gör inte bara din mobil snyggare och mer personlig, det hjälper dessutom till att ge extra skydd om du t.ex. skulle råka tappa den. Vi har skal och fodral till alla modeller av Apple iPhone, Samsung, Sony, LG, Huawei m.fl. Få ett ännu starkare skydd genom att komplettera ditt mobilskal eller mobilfodral med ett tåligt skärmskydd.

Smarta skötselråd för din iPhone

Här kan du hitta praktiska tips på hur du på bästa sätt kan ta hand om din iPhone så att den håller sig i riktigt bra skick länge. Vi ger dig till exempel råd kring effektiv rengöring av mobilen och hur du gör för att batteriet på din telefon ska bli mer hållbart.
 

Rengöring av iPhone

 • Rengör mobilen regelbundet för att hålla borta smuts och bakterier. Använd inte rengöringsmedel, utan torka istället mobilen med en väldigt lätt fuktad mikrofiberduk. Tänk på att inte ha laddare eller hörlurar inkopplade när du rengör.
   
 • Ett bra tips för att rengöra laddningsuttaget är att använda sig av en tandpetare.  Genom att försiktigt föra in tandpetaren i uttaget kan man lirka ut damm och smuts som fastnat där.

Laddning & batteri

 • Gör en full laddningscykel en gång i månaden, d.v.s. att du laddar upp din iPhone till 100 % och sedan att du låter den gå ner till 0 % och stängas av innan du laddar igen. Det hjälper till att göra batteriet mer hållbart.
   
 • Dra ner på ljusstyrkan och använd alltid wifi aktiverat, då det drar mindre ström. 
   
 • Fortsätt inte ha laddaren inkopplad då du nått 100 % då det i längden kan skada batteriet. Studier visar att låta batterinivån ligga mellan 30-80% under dagen gör att det fungerar mest effektivt.

Inställningar

 • Nollställ inställningar på din iPhone med jämna mellanrum för att t.ex. rensa cache. Du kan nollställa alla inställningar eller enskilda inställningar för exempelvis nätverk & hemskärmslayout. Att nollställa inställningar kan även hjälpa till att lösa vissa problem på mobilen som kan ha uppstått av en inställning man råkat göra. Du kan säkerhetskopiera din iPhone innan så att du har en sparad kopia med inställningarna som backup.
   
 • Webbläsaren på mobilen innehåller cache-filer, vilket kan ta upp en hel del ofta onödig plats i telefonen. Gå till inställningar – Safari och klicka på ”rensa historik och webbplatsdata”.

Skydda din mobil

 • Ha alltid skärmskydd och skal på din iPhone för att minimera risken att skada fram- och baksidan på din mobil. 

Har du några övriga frågor om att laga iPhones?

Här svarar vi på de vanligaste frågorna kring vår mobilreparationsservice. Hittar du inte svaret där, kontakta oss gärna i våra butiker så hjälper vi dig.
har lagts i kundvagnen
kvar till fri frakt! Du har nu fri frakt!
har lagts i kundvagnen
kvar till fri frakt! Du har nu fri frakt!