Hoppa till innehållet
Sök
 
Sök
Mobilreparation iPhone - byta batteri, byta trasig skärm

Nu kan du laga din iPhone hos oss!

Vi har länge varit experter på mobiltelefoner och mobiltillbehör och många kunder har kommit till oss och frågat varför vi inte erbjuder reparation av mobiler. Det är ett naturligt steg för oss att inkludera mobilreparation i vårt erbjudande, till att börja med i ett urval av våra butiker.

Avsikten är att vi stegvis ska utöka servicen, så att du kan få tillgång till iPhonereparation i alla våra butiker under 2019. Kom bara in eller ring till den butik där du vill ha service, så hjälper vi dig.

Genom att klicka på snabbvalen nedan kan du enkelt läsa mer om just det du vill ha hjälp med. Längre ned på sidan kan du även få smarta tips och skötselråd för din mobil.
 • Snabbt & Enkelt

  Segt batteri eller trasig skärm? Ring eller kom in i butik så hjälper vi dig! Det går snabbt och smidigt, vi byter medan du väntar.  
 • Tryggt & Säkert

  Vi har utbildad personal som utför alla reparationer. Självklart använder vi reservdelar av högsta kvalitet. Garanti på bytta delar ingår i priset.  
 • Prisvärt

  Pris för ett nytt batteri är från 299 kr, kommer du ihåg hur bra det var att slippa ladda så ofta? Vi fixar din trasiga skärm för från 499 kr (beroende på vilken modell du har), ett garanterat konkurrenskraftigt pris.
Erbjudande vid skärmbyte iPhone, köp displayskydd i glas för endast 99kr

Byta skärm på din mobil

Har olyckan varit framme och gjort så att du nu har en iPhone med trasigt glas? Ingen fara, kom in till oss så hjälper vi dig! Det är tryggt och säkert, vi använder alltid reservdelar av högsta kvalitet, garanti på bytta delar ingår i priset.

Vi lagar sprucken skärm på de flesta modeller av iPhone, här kan du se vilka iPhones vi byter skärm på och vad det kostar.

Byta batteri på din mobil

Laddar din telefon ur alldeles för snabbt? Det är både enkelt och prisvärt att byta batteri på din iPhone. För endast 299 kr känns din mobil som ny igen - och det tar inte lång stund att byta, vi gör det medan du väntar!

Vi byter batteri på de flesta modeller av iPhone, här kan du se vilka iPhones vi utför batteribyte på.

Ytterligare tjänster - Kamerabyte & rengöring

Behöver du byta ut kameran på din Iphone? Här kan du se en lista över vilka modeller vi byter fram- och bakkamera på och vad det kostar.
 
Modell Byte av framkamera Byte av bakkamera
iPhone 5 99:- x
iPhone 5S 99:- 199:-
iPhone SE 199:- 299:-
iPhone 6 199:- 299:-
iPhone 6 Plus 199:- 299:-
iPhone 6S 199:- 299:-
iPhone 6S Plus 199:- 499:-
iPhone 7 299:- 799:-
iPhone 7 Plus 299:- 1299:-
iPhone 8 499:- 799:-
iPhone 8 Plus 499:- 1299:-

Behöver din mobil lite extra rengöring? För 149:- så utför vi en noggrann rengöring av din iPhones laddport. Det kostar även 149:- för rengöring av samtalshögtalare. 
 
Modell Rengöring av laddport Rengöring av samtalshögtalare
Alla modeller 149:- 149:-
Alla modeller 149:- 149:-
 

Butiker som utför reparationer

Behöver du byta batteri eller laga en trasig skärm på din mobil? Här kan du se en lista över de butiker där du kan laga din iPhone. Kom direkt in till oss eller ring till butiken så hjälper vi dig!

Ta vara på din iPhone med ett skärmskydd

Skydda din iPhone mot smuts och skador med ett slitstarkt displayskydd. Hos oss hittar du både skärmskydd av plast och varianter med riktigt glas. Vi har displayskydd för modeller från iPhone 4-iPhone XS Max. För att skydda din telefon ytterligare, satsa även på ett snyggt mobilskal eller mobilfodral.

Håll din iPhone både snygg & skyddad med praktiska mobilskal & fodral

Ett snyggt mobilskal eller fodral gör inte bara din mobil snyggare och mer personlig, det hjälper dessutom till att ge lite extra skydd om du t.ex. skulle råka tappa den. Vi har skal och fodral från iPhone 4- iPhone XS Max. Få ett ännu starkare skydd genom att komplettera ditt mobilskal eller mobilfodral med ett tåligt skärmskydd.

Smarta skötselråd för din iPhone

Här kan du hitta praktiska tips på hur du på bästa sätt kan ta hand om din iPhone så att den håller sig i riktigt bra skick länge. Vi ger dig till exempel råd kring effektiv rengöring av mobilen och hur du gör för att batteriet på din telefon ska bli mer hållbart.
 

Rengöring av iPhone

 • Rengör mobilen regelbundet för att hålla borta smuts och bakterier. Använd inte rengöringsmedel, utan torka istället mobilen med en väldigt lätt fuktad mikrofiberduk. Tänk på att inte ha laddare eller hörlurar inkopplade när du rengör.
   
 • Ett bra tips för att rengöra laddningsuttaget är att använda sig av en tandpetare.  Genom att försiktigt föra in tandpetaren i uttaget kan man lirka ut damm och smuts som fastnat där.

Laddning & batteri

 • Gör en full laddningscykel en gång i månaden, d.v.s. att du laddar upp din iPhone till 100 % och sedan att du låter den gå ner till 0 % och stängas av innan du laddar igen. Det hjälper till att göra batteriet mer hållbart.
   
 • Dra ner på ljusstyrkan och använd alltid wifi aktiverat, då det drar mindre ström. 
   
 • Fortsätt inte ha laddaren inkopplad då du nått 100 % då det i längden kan skada batteriet. Studier visar att låta batterinivån ligga mellan 30-80% under dagen gör att det fungerar mest effektivt.

Inställningar

 • Nollställ inställningar med jämna mellanrum för att t.ex. rensa cache. Du kan nollställa alla inställningar eller enskilda inställningar för exempelvis nätverk & hemskärmslayout. Att nollställa inställningar kan även hjälpa till att lösa vissa problem på mobilen som kan ha uppstått av en inställning man råkat göra. Du kan säkerhetskopiera din iPhone innan så att du har en sparad kopia med inställningarna som backup.
   
 • Webbläsaren på mobilen innehåller cache-filer, vilket kan ta upp en hel del ofta onödig plats i telefonen. Gå till inställningar – Safari och klicka på ”rensa historik och webbplatsdata”.

Skydda din mobil

 • Ha alltid skärmskydd och skal på din iPhone för att minimera risken att skada fram och baksidan på din mobil. 

Har du några övriga frågor om att laga iPhones?

Här svarar vi på de vanligaste frågorna kring vår mobilreparationsservice. Hittar du inte svaret där, kontakta oss gärna i våra butiker så hjälper vi dig.
har lagts i kundvagnen
kvar till fri frakt! Du har nu fri frakt!
har lagts i kundvagnen
kvar till fri frakt! Du har nu fri frakt!