Hoppa till innehållet
 
Sök

Laga din mobil

Med ca 65 butiker som erbjuder mobilreparationer, är vi på Teknikmagasinet Nordens största mobilverkstadskedja. Vi har reparerat över 100 000 mobiler och erbjuder bland annat skärmbyte, batteribyte samt rengöring av iPhones. Det är tryggt och smidigt att få sin mobil lagad av oss på Teknikmagasinet.

 

Drop-in via butik

Alla våra butiker i hela Sverige erbjuder att laga iPhones via drop-in. Hos oss kan du få hjälp med bland annat skärmbyte, batteribyte samt rengöring av laddport och samtalshögtalare. Det går snabbt och är enkelt eftersom vår utbildade personal oftast kan laga mobilen medan du väntar. Välkommen in till din närmsta butik!

Skärmbyte

Om din mobil har en sprucken skärm eller en touchfunktion som inte fungerar, kan du vara lugn – vi hjälper dig. Vi erbjuder att laga mobilskärmar på modeller från iPhone 5 till iPhone 12 Pro Max. Det är tryggt och säkert eftersom vi alltid använder reservdelar av högsta kvalitet. Garanti på bytta delar ingår i priset.

Vi erbjuder byte av skärm i alla våra butiker. Det är snabbt och enkelt, oftast kan vår utbildade personal byta skärm medan du väntar. Du kan även skicka in din mobil för reparation genom att beställa ett reparationsbrev.

Vi erbjuder 1 års garanti på skärmbyten.

Observera att skärmbyte på iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max, iPhone 12, iPhone 12 Mini, iPhone 12 Pro och iPhone 12 Pro Max tar 5-10 arbetsdagar vid inlämning till butik, vid hög belastning kan det ta upp till 14 arbetsdagar.

Batteribyte

Det är enkelt och prisvärt att byta batteri på din mobil hos oss på Teknikmagasinet. Din mobil känns som ny och håller laddningar längre. Vi erbjuder batteribyte på mobilmodeller från iPhone 5 till iPhone 11 Pro Max och använder alltid batterier av högsta kvalitet.

Vi erbjuder byte av batteri i alla våra butiker. Det går snabbt och smidigt eftersom vår utbildade personal oftast kan byta batteri medan du väntar. Du kan även skicka in din mobil för reparation genom att beställa ett reparationsbrev.

Vi erbjuder 6 månaders garanti på batteribyten.

Observera att batteribyte på iPhone 11 Pro och iPhone 11 Pro Max tar 5-10 arbetsdagar vid inlämning till butik, vid hög belastning kan det ta upp till 14 arbetsdagar.

Rengöring

Smuts kan samlas i laddningsporten och samtalshögtalaren, vilket kan resultera i att det är svårt att få i laddkabeln i laddningsporten och att samtalshögtalaren låter lågt. Vi hjälper dig genom att noggrant rengöra din mobils laddport och samtalshögtalare så att mobilen fungerar och känns fräsch igen. Dessutom kan vi även rengöra din mobil med UV-ljus som tar bort 99% av ytliga bakterier.

Vi erbjuder rengöring av alla iPhonemodeller i alla våra butiker. Rengöring går snabbt eftersom du oftast kan vänta medan vår utbildade personal rengör mobilen. Du kan även skicka in din mobil för rengöring genom att beställa ett reparationsbrev.

Felsökning

Om du upplever problem med din mobil är du välkommen att lämna in den hos oss på Teknikmagasinet för en felsökning. Vid en felsökning undersöker vår utbildade personal telefonen för att fastställa vad problemet beror på. Vi erbjuder felsökning i alla våra butiker och beroende på vad felet är kan vi i vissa fall laga mobilen på en gång. Enklare felsökningar kan oftast göras medan du väntar och avancerade felsökningar kan ta upp till 14 arbetsdagar.

Byte av baksida

Många iPhone-modeller har idag en baksida av glas. Om olyckan är framme och baksidan går sönder kan vi hjälpa dig att byta den mot en hel och ny.

Du kan få din mobils baksida bytt på modeller från iPhone 8 till iPhone 12 Pro Max genom att lämna in din mobil i någon av våra butiker. Byte av baksida tar 5-10 arbetsdagar, vid hög belastning kan det ta upp till 14 arbetsdagar.

Kamerabyte

Om du upptäcker problem med fram- eller bakkameran på din iPhone, kan det vara läge att byta. Vi erbjuder kamerabyte så att du kan fortsätta fota skarpa bilder och filma fantastiska videos. Det är tryggt och säkert att reparera din mobil hos oss.

Du kan få din kamera bytt på mobilmodeller från iPhone 5 till iPhone 8 Plus genom att lämna in din mobil i någon av våra butiker. Oftast kan vår utbildade personal genomföra kamerabytet medan du väntar.

Laddportsbyte

Vi erbjuder byte av laddningsport om du upplever problem, det kan till exempel vara att mobilen inte laddar när du stoppar i laddkabeln. Du kan få din laddport bytt på mobilmodeller från iPhone SE till iPhone 8 Plus genom att lämna in din mobil i någon av våra butiker. Ett laddportsbyte tar 5-10 arbetsdagar, vid hög belastning kan det ta upp till 14 arbetsdagar.

Skicka in din mobil för reparation

En smidig lösning om du inte har möjlighet att ta dig till någon av våra butiker är att skicka din iPhone till oss för reparation. Du börjar med att beställa hem ett reparationsbrev, vilket du kan göra längre ned på denna sida. När du har mottagit reparationsbrevet packar du ner din mobil och skickar den till oss. Därefter lagas mobilen och skickas tillbaka till dig. Enkelt, smidigt och tryggt!
Steg123_iphone_SE_NY.png    

Skärmskydd för utökat skydd

Förhindra skador och repor med ett slitstarkt skärmskydd. Hos oss hittar du skärmskydd i plast och glas till flertal olika mobiler.
har lagts i kundvagnen