Hoppa till innehållet
Sök
 
Sök

1250x400_Mobilreparation_Skärmbyte.png

Byta skärm på iPhone

Har olyckan varit framme och du har tappat mobilen så skärmen spruckit? Kom in till oss så hjälper vi dig att byta din trasiga iPhoneskärm till en ny. Det är både tryggt och enkelt. Vi använder alltid reservdelar av högsta kvalitet och dessutom ingår alltid garanti på bytta delar i priset. Kom bara in till oss - vi har drop in - vi lagar din mobil medan du väntar.
Vi byter ut sprucken skärm på alla iPhonemodeller från iPhone 5 till iPhone XS Max. I tabellen här nedan kan du hitta din modell och se vad det kostar att laga en trasig skärm på iPhone. 
Erbjudande vid utfört skärmbyte får du köpa displayskydd i glas för 99:-

Prislista för skärmbyte

Modell Pris
iPhone 5 499:-
iPhone 5S/SE 499:-
iPhone 5S 499:-
iPhone 5C 499:-
iPhone 6 999:-
iPhone 6 plus 999:-
iPhone 6S 999:-
iPhone 6S plus 999:-
iPhone 7 1499:-
iPhone 7 plus 1499:-
iPhone 8 1899:-
iPhone 8 plus 1899:-
iPhone X * 3999:-
iPhone XS * 4999:-
iPhone XR * 4999:-
iPhone XS Max * 5999:-

* Skärmbyte på iPhone X-modellerna görs för närvarande endast i våra butiker på Klarabergsgatan 31 i Stockholm, Visby, på Gotland, Nordstan i Göteborg, i-Huset i Linköping och på Torp Köpcentrum i Uddevalla.  

Tillbehör för att skydda mobilen

Ta hand om din mobil med hjälp av ett tåligt skärmskydd. Här nedan tipsar vi om några hjälpsamma tillbehör från vårt stora utbud av displayskydd i såväl härdat glas som i reptålig plast.

Skärmskydd i glas

Ett skärmskydd i härdat glas skyddar väldigt bra mot skador, repor och fingeravtryck. Displayskyddet är en tunn glasskiva som fästs mot din skärm och känns nästan som att inte ha något på skärmen tack vare den släta ytan på glaset. Glaset påverkar självklart inte touch eller andra funktioner på skärmen. Här kan du se några exempel på de olika skärmskydd i glas som vi erbjuder för iPhone.

Skärmskydd i plast

Skärmskydd i plast håller länge och gör att du får ett väldigt bra skydd mot repor och yttre slitage på skärmen. Dessa displayskydd är ofta tillverkade i väldigt tunn displayfilm, som effektivt skyddar mobildisplayen mot repor och smuts, samtidigt som det inte påverkar pekskärmsfunktionen, så du kan använda mobilen precis som vanligt. Här kan du se ett urval av de skärmskydd i plast som vi har till iPhone.

Touchfunktion på iPhone

Varför fungerar inte touch på min iPhone? Det är en fråga som ibland kan dyka upp och som kan bero på olika orsaker. Det kan hända att skärmen bli överansträngd, ofta sker det på grund av temperatur, exempelvis om telefonen blivit utsatt för stark kyla eller värme.


Prova att lägga telefonen i rumstemperatur en stund och se om det hjälper. Skulle inte det fungera kan du alltid prova att stänga av och sätta på mobilen igen, och om inte det gör susen så kan det vara dags för ett skärmbyte. Kom in till oss så hjälper vi dig!
293x293_Display.png
har lagts i kundvagnen
kvar till fri frakt! Du har nu fri frakt!
har lagts i kundvagnen
kvar till fri frakt! Du har nu fri frakt!