Hoppa till innehållet
 
Sök

Batteribyte på iPhone, vi byter ditt mobilbatteri från 299 kr och vi har drop in

Byta batteri på iPhone

Laddar din telefon ur alldeles för snabbt eller känns batteriet trögt att ladda? Ett batteri är en förbrukningsvara och blir därför mindre effektivt över tid, efter ungefär 1-1,5 år så är det dags att byta till ett nytt. Det är både enkelt och prisvärt att byta mobilbatteri på din iPhone. För från endast 299 kr byter vi ut ditt gamla batteri, vilket gör att din mobil kommer kännas som ny igen. Det är snabbt och enkelt, kom in till oss - vi har drop in!

Vi byter batteri på alla modeller av iPhones från iPhone 5 till iPhone 11 Pro Max, i tabellen nedan kan du hitta just din modell och pris. Priset inkluderar självklart både batteri och arbete.

Osäker på vilken iPhone du har? Kolla in guide för att identifiera iPhonemodell.
 

Skicka in iPhone för batteribyte

Du kan också skicka in din iPhone för batteribyte, en smidig lösning för dig som inte har möjlighet att besöka en av våra butiker.

Klicka på din modell i prislistan här nedan för att läsa mer om hur det går till.

Har du några frågor angående reparationer, kontakta din lokala butik.

Prislista för batteribyte

Modell Pris i butik Pris online**
iPhone 5 299:- 399:-
iPhone 5C 299:- 399:-
iPhone 5S 299:- 399:-
iPhone SE 299:- 399:-
iPhone 6 399:- 499:-
iPhone 6 plus 399:- 499:-
iPhone 6S 399:- 499:-
iPhone 6S plus 399:- 499:-
iPhone 7 399:- 499:-
iPhone 7 plus 399:- 449:-
iPhone 8 399:- 449:-
iPhone 8 plus 399:- 449:-
iPhone SE2020 399:- 449:-
iPhone X  799:- 899:-
iPhone XR  799:- 899:-
iPhone XS  999:- 1099:-
iPhone XS Max  999:- 1099:-
iPhone 11 999:- 1099:-
iPhone 11 Pro * 1299:- 1399:-
iPhone 11 Pro Max * 1299:- 1399:-

* Batteribyte på iPhone 11 Pro-modellerna genomförs inte i butik utan skickas till vår centralverkstad från någon av våra butiker. En sådan process tar 5-10 arbetsdagar.

** När du beställer batteribyte online tillkommer en extra kostnad på ordinariepriset, vilket innefattar fraktkostnader, reparationsbrev och emballage.  

Rengöring av din iPhone

Smuts kan samlas i laddningsporten och samtalshögtalaren, vilket kan resultera i att det blir svårt att få i laddkabeln i laddningsporten samt att samtalshögtalaren låter lågt. Passa på att lägga till en rengöring av din iPhone när du ska byta batteri.
För 149:- så utför vi en noggrann rengöring av din iPhones laddport och samtalshögtalare, så mobilen känns fräsch igen.

Tips och vanliga frågor om batterier och laddning för iPhones

Vi vill ge bästa möjliga service och hjälpa våra kunder genom att svara på era frågor om laddning och batterier för iPhone. Därför har vi här samlat några vanliga funderingar och problem för att hjälpa till på traven. Ta reda på om det kanske är dags att byta ut ditt iPhone-batteri.
 • Varför går min iPhone inte att ladda?

  - När det inte fungerar att ladda mobilen kan det ha flera orsaker. Laddaren har kanske gått sönder. Prova med en annan laddare för att se om det är fallet. Skulle det fortfarande inte fungera kan det vara så att det kommit in smuts i mobilens laddningsuttag, blås i uttaget och använd försiktigt en tandpetare för att få bort eventuellt damm eller ludd som fastnat där. Skulle inte det hjälpa så kan vi alltid hjälpa dig att rengöra laddningsuttaget på djupet. En sådan åtgärd tar cirka 15 minuter och görs i butik.
 • Varför laddas batteriet på min iPhone ur så fort?

  -Ta en titt i telefonens batteriinställningar för att se vilka program och appar det är som drar ur batteriet så fort. Ofta kan det vara appar som du inte använder för stunden, men som är på i bakgrunden och som kopplar upp sig mot nät eller Bluetooth, vilket drar onödig laddning. Utöver att kontrollera vilka appar som drar ur ditt batteri så kan du även där se din batterihälsa. Om fliken ”maximal kapacitet” visar under 80-85% så är det tid att byta ut ditt mobilbatteri.
 • När ska jag byta batteri på iPhone?

  - Ett mobilbatteri är en förbrukningsprodukt som blir mindre effektivt över tid. Ju äldre batteriet blir desto mer ökar också batteriets impendans. Ett batteri med hög impendans kan inte leverera tillräcklig effekt till enheten vilket gör att den kan tappa funktionalitet eller stänga av sig helt. Efter 500 laddningscykler ska ett iPhone-batteri kunna laddas till 80% av den ursprungliga kapaciteten. Med dagens användande av mobiltelefonen innebär det att användaren efter cirka 1,5 år upplever en försämrad batteritid och att det börjar bli dags att byta till ett nytt batteri på sin iPhone.   
 • Vad är det för batteri i iPhones?

  - Den typ av batteri som används i iPhone och många andra telefonmodeller kallas litiumjonbatteri. Jämfört med äldre batterityper har litiumjonbatterierna fördelar såsom snabbare laddning, längre hållbarhet samt högre energidensitet, vilket ger ökad batteritid i ett mindre och lättare batteri. Dessutom är de mer skonsamma mot miljön då de innehåller mindre tungmetaller i jämförelse med sina föregångare.  
har lagts i kundvagnen