Hoppa till innehållet
 
Sök

Byt batteri på iPad - Prisvärt, enkelt och tryggt hos Teknikmagasinet - batteribyte på iPad från 799kr

Byta batteri på iPad

Laddar din iPad ur alldeles för snabbt eller känns batteriet trögt att ladda? Ett batteri är en förbrukningsvara och blir därför mindre effektivt över tid, efter ungefär 2-2,5 år så är det dags att byta till ett nytt batteri på din iPad. Det är både enkelt och prisvärt att byta batteri på din iPad. För från endast 799 kr byter vi ut ditt gamla batteri, vilket gör att din surfplatta kommer kännas som ny igen.
 

Lämna in iPad i butik eller skicka in den för batteribyte

Du kan lämna in din iPad i alla våra butiker. Vi skickar iväg den till vår interna verkstad som reparerar och skickar tillbaka den så att du smidigt kan hämta upp din surfplatta i butiken. Här kan du se mer information om de butiker som tar emot iPads för reparation. Vi byter batteri på majoriteten av alla modeller av iPad, i tabellen nedan kan du hitta just din modell och pris. Priset inkluderar självklart både batteri och arbete.

Du kan också skicka in din iPad för batteribyte, en smidig och enkel lösning för dig som inte har möjlighet att besöka en av våra butiker.

Klicka på din modell i prislistan här nedan för att läsa mer om hur det går till.

 

Prislista för batteribyte

Modell Pris i butik Pris online
iPad 2 799:- 899:-
iPad 3/4 1199:- 1299:-
iPad 5/6/Air 1499:- 1599:-
iPad Mini 4 1499:- 1599:-
iPad Air 2 1599:- 1699:-


Vilken iPad har jag?

Är du osäker på vilken modell du har kan du ta hjälp av denna guide för att identifiera din iPadmodell.  

Tips och vanliga frågor om batterier och laddning för iPads

Vi vill ge bästa möjliga service och hjälpa våra kunder genom att svara på era frågor om laddning och batterier för iPad. Därför har vi här samlat några vanliga funderingar och problem för att hjälpa till på traven. Ta reda på om det kanske är dags att byta ut ditt iPadbatteri.
 • Varför går min iPad inte att ladda?

  - När det inte fungerar att ladda surfplattan kan det ha flera orsaker. Laddaren har kanske gått sönder. Prova med en annan laddare för att se om det är fallet. Skulle det fortfarande inte fungera kan det vara så att det kommit in smuts i mobilens laddningsuttag, blås i uttaget och använd försiktigt en tandpetare för att få bort eventuellt damm eller ludd som fastnat där. Skulle inte det hjälpa så kan vår verkstad hjälpa dig genom att rengöra laddningsuttaget på djupet. 
 • Varför laddas batteriet på min iPad ur så fort?

  -Ta en titt i surfplattans batteriinställningar för att se vilka program och appar det är som drar ur batteriet så fort. Ofta kan det vara appar som du inte använder för stunden, men som är på i bakgrunden och som kopplar upp sig mot nät eller Bluetooth, vilket drar onödig laddning. Utöver att kontrollera vilka appar som drar ur ditt batteri så kan du även där se din batterihälsa. Om fliken ”maximal kapacitet” visar under 80-85% så är det tid att byta ut ditt batteri på surfplattan.
 • När ska jag byta batteri på iPad?

  - Ett batteri är en förbrukningsprodukt som blir mindre effektivt över tid. Ju äldre batteriet blir desto mer ökar också batteriets impendans. Ett batteri med hög impendans kan inte leverera tillräcklig effekt till enheten vilket gör att den kan tappa funktionalitet eller stänga av sig helt. Efter 500 laddningscykler ska ett iPad-batteri kunna laddas till 80% av den ursprungliga kapaciteten. Med dagens användande av surfplattor innebär det att användaren efter cirka 2-2,5 år upplever en försämrad batteritid och att det börjar bli dags att byta till ett nytt batteri på sin iPad. 
 • Vad är det för batteri i iPads?

  - Den typ av batteri som används i iPads och även i många telefonmodeller kallas litiumjonbatteri. Jämfört med äldre batterityper har litiumjonbatterierna fördelar såsom snabbare laddning, längre hållbarhet samt högre energidensitet, vilket ger ökad batteritid i ett mindre och lättare batteri. Dessutom är de mer skonsamma mot miljön då de innehåller mindre tungmetaller i jämförelse med sina föregångare.
 • Har din iPad låst sig eller hängt sig?

  - Om din iPad låst eller hängt sig så kan du med enkla medel oftast kunna lösa det själv hemifrån. Testa att hålla ner Av/på-knappen samtidigt som du håller nere Hemknappen i cirka 30 sekunder. Du ska inom kort se en Apple-logotyp. Om inte det skulle lösa problemet, sväng gärna förbi någon av våra butiker, som erbjuder iPadservice, så hjälper vi dig! 
 • Min iPad startar inte?

  - Om din iPad inte startar så kan det bero på flera orsaker. Oftast beror det på att batteriet är urladdat och behöver sitta på laddning en längre stund. Testa att sätt din iPad på laddning i cirka 1-2 timmar och se därefter ifall den startar. Om det inte skulle lösa problemet, sväng gärna förbi någon av våra butiker, som erbjuder iPadservice, så hjälper vi dig!
 • Min iPad synkar inte med iPhone?

  - Om din iPad inte synkroniserar med din iPhone så kan det bero på flera olika orsaker. Oftast beror det på att antingen iPaden eller iPhonen har fullt lagringsutrymme. Det kan du enkelt justera genom att addera lagringsutrymme via iCloud. Om inte det skulle lösa problemet så ber vi dig att kontakta din återförsäljare. 
     
har lagts i kundvagnen