Hoppa till innehållet
 
Sök

Singles Day 2020 - utvalda deals och 11% rabatt på allt annat

Singles' Day 2020 hos Teknikmagasinet

Den 11/11 firar vi Singles Day! Vi satsar på riktigt bra erbjudanden till alla oavsett om du är singel eller inte. Kolla in våra fina deals med kampanjpriser på allt från bilhållare till hörlurar. Vi har även 20% rabatt på alla våra sexleksaker och intimprodukter (gäller på ordinarie priser mellan den 9-15/11). Utöver dessa deals så erbjuder vi 11% rabatt på allt annat mellan den 10/11 kl 18.00 till och med 11/11 23.59. Detta kan ej kombineras med andra erbjudanden. Rabatten gäller ej redan nedsatta priser, begagnade mobiltelefoner, tjänster och presentkort. Skynda fynda!   

Nyheter

Populärt

Minst 20% på sexleksaker och intimprodukter från RFSU, Belladot mfl.

Deals

När är Singles' day?

Singles day infaller varje år den 11/11.
   

Vad är Singles' Day?

Singlarnas dag eller Guanggun Jie på kinesiska är, sett i försäljning online, större än Black Friday. Dagen är en festivaldag i Kina, en hyllning till alla singlar. Man firar att man är singel och stolt över det, som en motstats till alla hjärtans dag. Datumet 11/11 ska ha valts då ettorna ser ut som ensamma personer. Dagen firades ursprungligen endast av unga män men firas idag av alla oavsett kön eller relationsstatus.
 

Historia kring Singles' day

Singlarnas dag som den direktöversatt kallas på svenska uppstod i Kina under 1990-talet. Inte helt oväntat är det en dag för att fira alla singlar. Dagen började ursprungligen firas vid olika universitet i Nanjing, Kina men spred sig snabbt både inom landet men också utanför Kina och runt om i resten av världen. Förutom att fira alla singlar är Singles Day idag världens största shoppingdag där man, oavsett om du är singel eller inte, unnar sig något extra.
 

Missa inte våra erbjudanden

För att se till att du inte missar information kring alla bra erbjudanden så rekommenderar vi att redan nu signa upp dig på vårt nyhetsbrev. På så sätt får du alltid info om fina erbjudanden och grymma tips på spännande produkter.
har lagts i kundvagnen