Hoppa till innehållet
Sök
 
Sök

Singles day 2020

Singles' Day 2020 hos Teknikmagasinet

Den 11/11 firar vi Singles Day – singlarnas dag och världens största shoppingdag. Vi satsar på riktigt bra erbjudanden till alla oavsett om du är singel eller inte. Håll ögonen öppna så du inte missar våra deals.
 

När är Singles' day?

Singles day infaller varje år den 11/11.
   

Vad är Singles' Day?

Singlarnas dag eller Guanggun Jie på kinesiska är, sett i försäljning online, större än Black Friday. Dagen är en festivaldag i Kina, en hyllning till alla singlar. Man firar att man är singel och stolt över det, som en motstats till alla hjärtans dag. Datumet 11/11 ska ha valts då ettorna ser ut som ensamma personer. Dagen firades ursprungligen endast av unga män men firas idag av alla oavsett kön eller relationsstatus.
 

Historia kring Singles' day

Singlarnas dag som den direktöversatt kallas på svenska uppstod i Kina under 1990-talet. Inte helt oväntat är det en dag för att fira alla singlar. Dagen började ursprungligen firas vid olika universitet i Nanjing, Kina men spred sig snabbt både inom landet men också utanför Kina och runt om i resten av världen. Förutom att fira alla singlar är Singles Day idag världens största shoppingdag där man, oavsett om du är singel eller inte, unnar sig något extra.
 

Missa inte våra erbjudanden

För att se till att du inte missar information kring alla bra erbjudanden så rekommenderar vi att redan nu signa upp dig på vårt nyhetsbrev. På så sätt får du alltid info om fina erbjudanden och grymma tips på spännande produkter.
har lagts i kundvagnen
kvar till fri frakt! Du har nu fri frakt!
har lagts i kundvagnen
kvar till fri frakt! Du har nu fri frakt!