Finger Strap Mobilhållare, Violet
Finger Strap Mobilhållare, Violet
Finger Strap Mobilhållare, Violet

Holdit - Finger Strap Mobilhållare, Violet

99 SEK

Produkten har utgått

Artikelnummer: 37859

Holdit
  • Gratis fraktalternativ
  • Blixtsnabb leverans (Early Bird, Instabox, Postnord)
  • Skickas från vårt lager i Sverige
  • Betala med Swish, Klarna, kort eller bank
  • 100 dagars öppet köp

Produktbeskrivning-

Kolla in den här finger strapen från Holdit - den är som en sidekick för din mobil! Med det mjuka och följsamma silikonet får du ett säkert och stabilt grepp på din telefon genom att bara montera en finger strap på baksidan av ditt skal. Men vänta, det blir ännu roligare! Använd den som ett mobilställ när du vill njuta av dina favoritserier eller göra videosamtal utan att behöva hålla telefonen.

Och det bästa? Du kan känna dig som en riktig monteringsmästare när du sätter fast den med den medföljande tejpen på baksidan av ditt skal - det tar bara några sekunder!

- Smidig mob... Läs mer +

Specifikationer-

FärgLila
MaterialTPU/Silikon
product
3479Finger Strap Mobilhållare, Violethttps://www.teknikmagasinet.se/mobiltillbehor/mobilstall-och-hallare/fingerhallare/finger-strap-mobilhallare-violet?channelCountry=SEhttps://www.teknikmagasinet.se/pub_images/original/15648_1.jpgOutOfStock99SEK/mobiltillbehor/mobilstall-och-hallare/fingerhallareHoldit<p>Kolla in den här finger strapen från Holdit - den är som en sidekick för din mobil! Med det mjuka och följsamma silikonet får du ett säkert och stabilt grepp på din telefon genom att bara montera en finger strap på baksidan av ditt skal. Men vänta, det blir ännu roligare! Använd den som ett mobilställ när du vill njuta av dina favoritserier eller göra videosamtal utan att behöva hålla telefonen.</p> <p>Och det bästa? Du kan känna dig som en riktig monteringsmästare när du sätter fast den med den medföljande tejpen på baksidan av ditt skal - det tar bara några sekunder!</p> <p>- Smidig mobilhållare från Holdit<br /> - Tillbehör med praktisk ställfunktion för ultimat bekvämlighet<br /> - Tillverkat i mjukt och slitstarkt silikon</p> <p>Passar till: De flesta telefoner och skal</p>99Mobilhållare

Vi använder cookies för att du ska få en så bra upplevelse som möjligt.Läs mer