Galaxy S22 Enkelt mobilfodral, röd
Galaxy S22 Enkelt mobilfodral, röd
Galaxy S22 Enkelt mobilfodral, röd
Galaxy S22 Enkelt mobilfodral, röd
Galaxy S22 Enkelt mobilfodral, röd
Galaxy S22 Enkelt mobilfodral, röd

Galaxy S22 Enkelt mobilfodral, röd

179 SEK

Produkten har utgått

Artikelnummer: 32766

  • Gratis fraktalternativ
  • Blixtsnabb leverans (Early Bird, Instabox, Postnord)
  • Skickas från vårt lager i Sverige
  • Betala med Swish, Klarna, kort eller bank
  • 100 dagars öppet köp

Produktbeskrivning-

Gör din Galaxy S22 både snyggare och smartare med detta flerfunktionella fodral i konstläder! Det här är inte bara ett skydd, det är din nya plånbok, ditt mobila bioställ, och din telefonens bästa vän. Med plats för några kort och kontanter har du alltid det viktigaste nära till hands. Telefonen vilar tryggt i ett inbyggt, stötdämpande skal medan ett magnetlås håller locket stängt.

Perfekt för filmkvällen med mobilen som din privata biograf. Plus, du behöver inte oroa dig för att missa några knapptryckningar eller selfies – det finns utskärningar för allt.

-... Läs mer +

Specifikationer-

FärgRöd
MaterialKonstläder
product
6608Galaxy S22 Enkelt mobilfodral, rödhttps://www.teknikmagasinet.se/mobilskydd/samsung/s-serien/galaxy-s22/galaxy-s22-enkelt-mobilfodral-rod?channelCountry=SEhttps://www.teknikmagasinet.se/pub_images/original/101239985C-8_1000X1000.jpgOutOfStock179SEK/mobilskydd/samsung/s-serien/galaxy-s22<p>Gör din <strong>Galaxy S22</strong> både snyggare och smartare med detta flerfunktionella fodral i konstläder! Det här är inte bara ett skydd, det är din nya plånbok, ditt mobila bioställ, och din telefonens bästa vän. Med plats för några kort och kontanter har du alltid det viktigaste nära till hands. Telefonen vilar tryggt i ett inbyggt, stötdämpande skal medan ett magnetlås håller locket stängt.</p> <p>Perfekt för filmkvällen med mobilen som din privata biograf. Plus, du behöver inte oroa dig för att missa några knapptryckningar eller selfies – det finns utskärningar för allt.</p> <p>- Allt-i-ett: Plånbok och telefonfodral<br /> - Helomfattande skydd mot livets tuffa tag<br /> - Bjud på filmkväll var du än är med ställfunktion<br /> - Håller dina viktigaste saker organiserade och skyddade</p> <p>Passar till:<br /> - Galaxy S22</p>179Fodral

Vi använder cookies för att du ska få en så bra upplevelse som möjligt.Läs mer