iPhone 15 Stöttåligt MagSafe-skal Symmetry Plus, genomskinlig
iPhone 15 Stöttåligt MagSafe-skal Symmetry Plus, genomskinlig
iPhone 15 Stöttåligt MagSafe-skal Symmetry Plus, genomskinlig
iPhone 15 Stöttåligt MagSafe-skal Symmetry Plus, genomskinlig
iPhone 15 Stöttåligt MagSafe-skal Symmetry Plus, genomskinlig

Otterbox - iPhone 15 Stöttåligt MagSafe-skal Symmetry Plus, genomskinlig

399 SEK

Tillfälligt slut - lite längre leveranstid

Artikelnummer: 41330

Otterbox
  • Gratis fraktalternativ
  • Blixtsnabb leverans (Early Bird, Instabox, Postnord)
  • Skickas från vårt lager i Sverige
  • Betala med Swish, Klarna, kort eller bank
  • 100 dagars öppet köp

Produktbeskrivning-

Symmetry+ Series från Otterbox är det där skalet som ser till att din iPhone 15 överlever alla dina äventyr, trots att det är så smidigt och tunt. Och det bästa? Det är MagSafe-kompatibelt, vilket innebär att laddning och tillbehör hakar på utan problem.

Det här skalet är som en trygg kram för din telefon - det är skönt att hålla i, enkelt att sätta på (eftersom det kommer i ett stycke) och smyger sig ner i fickan eller väskan utan att göra väsen av sig.

Plus, det har ett antimikrobiellt skydd som håller bacilluskerna borta, och det skyddet är inte någo... Läs mer +

Specifikationer-

FärgGenomskinlig
MaterialPlast
product
9809iPhone 15 Stöttåligt MagSafe-skal Symmetry Plus, genomskinlighttps://www.teknikmagasinet.se/mobilskydd/apple/iphone-15/iphone-15-stottaligt-magsafe-skal-symmetry-plus-genomskinlig?channelCountry=SEhttps://www.teknikmagasinet.se/pub_images/original/77-93109(2).jpgInStock399SEK/mobilskydd/apple/iphone-15Otterbox<p>Symmetry+ Series från Otterbox är det där skalet som ser till att din&nbsp;<strong>iPhone 15 </strong>överlever alla dina äventyr, trots att det är så smidigt och tunt. Och det bästa? Det är MagSafe-kompatibelt, vilket innebär att laddning och tillbehör hakar på utan problem.</p> <p>Det här skalet är som en trygg kram för din telefon - det är skönt att hålla i, enkelt att sätta på (eftersom det kommer i ett stycke) och smyger sig ner i fickan eller väskan utan att göra väsen av sig.</p> <p>Plus, det har ett antimikrobiellt skydd som håller bacilluskerna borta, och det skyddet är inte någon tillfällig spray; det är inbakat i själva materialet, redo att stå emot tidens tand.</p> <p>- Skyddar som en hjälte mot fall, trots sin slanka profil<br /> - DROP+ certifiering betyder att det här skalet har överlevt tester som skulle få andra att darra, tre gånger om, enligt militär standard MIL-STD-810G 516.6<br /> - Full tillgång till alla knappar och funktioner, så du behöver inte kompromissa med bekvämligheten<br /> - Upphöjda kanter runt skärm och kamera säger "nej tack" till repor<br /> - MagSafe-laddare och tillbehör fäster utan problem, tack vare inbyggda magneter<br /> - Stödjer trådlös laddning, så du kan glömma sladdarna<br /> - Antimikrobiellt skydd håller telefonen ren och fin<br /> - Tillverkat med kärlek för planeten, med minst 50% återvunnen plast</p> <p>Passar till:<br /> - Apple&nbsp;iPhone 15</p>399Skal

Vi använder cookies för att du ska få en så bra upplevelse som möjligt.Läs mer