Byte av baksida

Många iPhone-, Samsung Galaxy-, Huawei- och OnePlus-modeller har idag en baksida av glas. Om olyckan är framme och baksidan går sönder kan vi hjälpa dig att byta den mot en hel och ny. Du kan få din mobils baksida bytt på modeller från iPhone 8 till iPhone 12 Pro Max samt de flesta Samsung Galaxy-, Huawei- och OnePlus-modeller genom att lämna in din mobil i någon av våra butiker. Byte av baksida tar 5-10 arbetsdagar, vid hög belastning kan det ta upp till 14 arbetsdagar. Detta beror på att din mobil skickas vidare till vår centralverkstad där vi genomför byte av baksidor.

Använd vår prisuppskattningsmodul

Använd vår smarta prisuppskattningsmodul för att ta reda på vad just din modell kostar att laga.

Vanliga frågor

Kan jag laga min mobil i alla era butiker?

Våra reparationer av mobilers baksida genomförs på vår centralverkstad. Du kan lämna in din mobil i alla våra butiker för att skicka in den till vår centralverkstad. Du kan lämna in den i våra butiker i bland annat Stockholm Mall of Scandinavia, Stockholm Ringen, Göteborg Nordstan, Malmö Emporia, Växjö, Linköping och Gävle.

Hur lång tid tar det att laga min mobil?

Byte av baksida tar 5-10 arbetsdagar, vid hög belastning kan det ta upp till 14 arbetsdagar. Detta beror på att din mobil skickas vidare till vår centralverkstad där vi genomför byte av baksidor.

Vad kostar det att reparera min mobil?

Priset varierar beroende på vilken mobilmodell du har. Använd vår prisuppskattningsmodul för att ta reda på vad just din mobils baksida kostar att byta.

Använd vår prisuppskattningsmodul

Använd vår smarta prisuppskattningsmodul för att ta reda på vad just din modell kostar att laga.

Försvinner allt från mobilen vid en reparation?

Nej, ingenting försvinner från din mobil under en reparation. Det är trots det en bra idé att göra en säkerhetskopiering på mobilen för säkerhets skull. Det är enkelt och tar inte lång tid att göra. Vid en säkerhetskopiering sparar du all data på en annan enhet eller via molnlagring.