Leveransinformation

Meningen med livet är knappast att vänta! Åtminstone inte om du frågar oss. Därför gör vi allt som står i vår makt för att leverera din beställning så snabbt det bara går!

PostNord Varubrev (Rekommenderad)

Med PostNord Varubrev får du en fin leveransupplevelse och en snabb, spårbar leverans hela vägen hem till din postlåda eller dörr. Om du är mån om att få din beställning snabbt rekommenderar vi att du väljer PostNord Varubrev även på mindre beställningar där brev erbjuds gratis och varubrevet har en avgift.

Instabox (Paketskåp)

Instabox paketskåp är ett smidigt alternativ där din beställning levereras snabbt till närmaste paketbox eller den paketbox du väljer. Här får du estimerad leveransdag och leveranstid redan i kassan för då din försändelse beräknas komma fram till paketskåpet.

Budbee Box (Paketskåp)

Budbee Box paketskåp är ett smidigt alternativ där din beställning levereras snabbt till närmaste paketbox eller den paketbox du väljer. Här får du estimerad leveransdag och leveranstid redan i kassan för då din försändelse beräknas komma fram till paketskåpet.

Budbee Hemleverans

Budbee levererar din beställning till din dörr kvällstid. Du bestämmer själv om Budbee ska knacka, ringa på eller lämna paketet utanför din dörr. Beräknad leveranstid ser du i kassan när du lägger din beställning.

DHL Ombudsleverans

Ditt paket levereras till närmaste ombud eller det ombud du själv väljer i kassan när du lägger din beställning. När paketet nått ditt valda ombud får du en avisering om att hämta ut paketet tillsammans med din legitimation samt kolli-ID. 

PostNord Brev

För att kunna erbjuda ett gratis fraktalternativ även för mindre beställningar skickar vi också försändelser som vanliga brev. Dessa försändelser är inte spårbara och kan ta något längre tid men är ändå ett utmärkt alternativ om du inte har superbrådis och är mån om att frakten ska vara gratis. Har du brådis och vill ha full koll på din beställning hela vägen rekommenderar vi dig att välja varubrevet mot en låg avgift istället.

Tillval: Expresshantering

För dig som har extra bråttom och är mån om att ditt paket ska packas snabbt finns tillvalet expresshantering mot en avgift. Då prioriteras din order upp och packas före andra beställningar för att garanterat komma med nästkommande hämtning med fraktbolagen.

Vi använder cookies för att du ska få en så bra upplevelse som möjligt.Läs mer