Om oss

Hej Teknikentusiast!

Vi på Teknikmagasinet är stolta över att presentera Teknikmagasinet i nygammal tappning! Är du redo att dyka in i en värld av banbrytande teknik och spännande gadgets? Då har du kommit rätt!

Teknikmagasinet har haft en plats i våra hjärtan ända sedan barnsben, och när kedjan stod på ruinens brant såg vi oss bara tvungna att agera! Vi tar oss an uppgiften att driva varumärket vidare i ny tappning med stor ödmjukhet. Vi har en djup passion för teknik i alla dess former och vi vill dela med oss av all vår kunskap. Vi är måna om att du ska hitta riktigt bra och prisvärda produkter och tillbehör hos oss.

För oss blev valet av logotyp mycket enkelt. Det är den ursprungliga framtoningen som tilltalar oss och som väcker gamla minnen till liv. Kanske skickar vi så småningom ut en katalog också, vem vet!

Utforska vårt sortiment, dela dina upplevelser och bli en del av vår gemenskap. För oss på Teknikmagasinet är "Meningen med livet" att dela glädjen och spänningen i teknikens värld med dig.

Hos oss går det snabbt och smidigt att handla och vi gör alltid vårt yttersta för att leverera din order blixtsnabbt! Vi erbjuder dig dessutom alltid minst ett fraktalternativ som är helt gratis när du handlar hos oss!

Ditt Teknikmagasinet Team

Företagsuppgifter:
Teknikmagasinet.se (PhoneLife AB)
Org.nr: 556913-5386

Kung Hans Väg 3
192 68 Sollentuna
Sverige

Vi använder cookies för att du ska få en så bra upplevelse som möjligt.Läs mer