Hoppa till innehållet

Återkallelse

Övervakningssystem 4CH 1080P

Vi återkallar detta övervakningssystem (art.nr. 102657) efter att det har visat sig att locket till nätadaptern kan lossna. 

Produkten är helt säljstoppad och vi ber alla som köpt produkten att genast återlämna den till närmaste inköpsställe. Om du lämnar tillbaka ditt exemplar får du pengarna tillbaka utan att behöva visa kvitto.

     

 

FROGLORD teaterblod

Vi återkallar teaterblodet av märket FROGLORD (art.nr. 670208 och 101399) p.g.a att det varit svårare att tvätta bort blodet än väntat.

Produkterna är helt säljstoppad och vi ber alla som köpt produkten att genast återlämna den till inköpsstället. Om du lämnar tillbaka ditt exemplar får du pengarna tillbaka utan att behöva visa kvitto.

froglord.jpg

Cykelsiren Polis

Vi återkallar Cykelsiren Polis (art.nr. 660361) p.g.a att ljudnivån uppmätts högre än tillåtet gränsvärde för att vara en leksak, vilket kan innebära en risk för hörselskador.

Produkten är helt säljstoppad och vi ber alla som köpt produkten att genast återlämna den till inköpsstället. Om du lämnar tillbaka ditt exemplar får du pengarna tillbaka utan att behöva visa kvitto.

660361.png

har lagts i kundvagnen
kvar till fri frakt! Du har nu fri frakt!

Till kassan

har lagts i kundvagnen
kvar till fri frakt! Du har nu fri frakt!