Hoppa till innehållet
Sök
 
Sök

Black Friday 2020 - deal på hörlurar, smarta lampor, gaming och mycket mer

Black Friday 2020 hos Teknikmagasinet

Fredagen den 27 november 2020 är det dags för Black Friday, vi kör Black Week hela veckan i våra butiker och på vår hemsida. Vi fyller upp med massor av riktigt bra erbjudanden med prylar till låga priser. Vi lovar en härlig prisfest för den som vill hitta de perfekta julklapparna i god tid redan i november. Erbjudandena gäller t.o.m. 29/11 eller så långt lagret räcker.

Hörlurar & högtalare

Gaming

Hem & fritid

Nyheter

Vad är Black Friday?

Begreppet Black Friday har sin bakgrund i USA och infaller dagen efter Thanksgiving. Fredagen är sedan drygt 30 år tillbaka, årets absolut största shoppingdag i USA och ses som den officiella starten på julhandeln, tillsammans med Cyber Monday tre dagar senare.
   

När är Black Friday 2020?

Black Friday 2020 infaller den 27 november.
 
Black Friday 2021: 26 November

Black Friday 2022: 25 November

 
Dagen infaller alltid fjärde fredagen i november, men man brukar ofta kunna kolla in och hitta fina erbjudanden redan några dagar innan. Black Friday har tagit Sverige med storm sedan 2010-talet och har även här växt sig till en stark shoppingdag där fler och fler butiker slår nya försäljningsrekord år efter år.
   

Historia kring Black Friday

Det sägs att namnet Black Friday ursprungligen härstammar från Philadelphia någon gång före 1961. Det var då ett uttryck för att beskriva ökningen av trafik och fotgängare som drabbade staden dagen efter Thanksgiving. Uttrycket Black Friday ska sedan ha spridits över USA och är nu den allmänna benämningen för denna dag. En senare tolkning av namnet är att denna dag är den tidpunkt på shoppingåret då företag och affärer kan se att året kommer gå med vinst, dvs. siffrorna i bokföringen går från röda till svart. Denna förklaring är en trolig nytolkning som ska ge dagen mer positiva associationer än tanken på trafikkaos.
 

Missa inte våra erbjudanden

För att se till att du inte missar information kring alla bra erbjudanden så rekommenderar vi att redan nu signa upp dig på vårt nyhetsbrev. På så sätt får du alltid info om fina erbjudanden och grymma tips på spännande produkter.
har lagts i kundvagnen
kvar till fri frakt! Du har nu fri frakt!
har lagts i kundvagnen
kvar till fri frakt! Du har nu fri frakt!