Hoppa till innehållet
Sök
 
Sök

Smygstarta Black Friday med härliga erbjudanden på prylar från Razer, Samsung, Happy Plugs mfl.

Tjuvstarta inför Black Friday

Vi laddar upp inför Black Friday med en Sneak Peek redan nu. Upp till 50% rabatt på gaming gear från Razer, ljud från Happy Plugs, fräcka gadgets och mycket mer. Erbjudandena gäller 12/11-24/11.
4 för 3 på mobiltillbehör, välj mellan skal, skärmskydd, laddare och mycket mer till mobilen
Hitta de bästa julklapparna - vi hjälper dig med idéer och julklappstips för hela familjen

Black Friday 2019 hos Teknikmagasinet

Den 29 november 2019 är det dags för Black Friday i våra butiker och på vår hemsida och vi fyller upp med massor av grymma erbjudanden. Vi lovar en härlig prisfest för den som vill hitta de perfekta julklapparna redan i november och håll ögonen öppna…vi smygstartar redan ett par dagar innan.
   

Vad är Black Friday?

Begreppet Black Friday har sin bakgrund i USA och infaller dagen efter Thanksgiving. Fredagen är sedan drygt 30 år tillbaka, årets absolut största shoppingdag i USA och ses som den officiella starten på julhandeln, tillsammans med Cyber Monday tre dagar senare.
   

När är Black Friday 2019?

Black Friday 2019 infaller den 29 november.   Black Friday 2019: 29 November Black Friday 2020: 27 November Black Friday 2021: 26 November   Black Friday har tagit Sverige med storm sedan 2010-talet och har även här växt sig till en stark shoppingdag där fler och fler butiker slår nya försäljningsrekord år efter år.
   

Historia kring Black Friday

Det sägs att namnet Black Friday ursprungligen härstammar från Philadelphia någon gång före 1961. Det var då ett uttryck för att beskriva ökningen av trafik och fotgängare som drabbade staden dagen efter Thanksgiving. Uttrycket Black Friday ska sedan ha spridits över USA och är nu den allmänna benämningen för denna dag. En senare tolkning av namnet är att denna dag är den tidpunkt på shoppingåret då företag och affärer kan se att året kommer gå med vinst, dvs. siffrorna i bokföringen går från röda till svart. Denna förklaring är en trolig nytolkning som ska ge dagen mer positiva associationer än tanken på trafikkaos.
har lagts i kundvagnen
kvar till fri frakt! Du har nu fri frakt!
har lagts i kundvagnen
kvar till fri frakt! Du har nu fri frakt!