Hoppa till innehållet
 
Sök

Withings Steel HR Sport multi-sport hybrid smartklocka vit

Art.nr.  107867
1879:-
(förr 1999:-)
 • Betala enkelt med Swish
 • Öppet köp i 30 dagar
 • Fri frakt över 399 kr
 • Betala enkelt med Swish
 • Öppet köp i 30 dagar
 • Fri frakt över 399 kr

Produkten finns i lager
Leveranstid 1-3 dagar

Utmärkelser

 • Otrolig Multi-sport tracking med enormt registreringsområde
 • Vattensäker upp till 50 m djup och duschsäker
 • Välj notiser från din mobiltelefon
 • Registrerar och analyserar din sömn
 • Batteritid upp till 25 dagar

Produkten finns endast tillgänglig för upphämtning i butik. Se lagersaldo för din butik.

Beskrivning

En multi-sport hybrid smartklocka med enormt registreringsområde, en smartklocka för dig som tar din träning på allvar. Få djupare kunskap om din prestationsförmåga och följ din utveckling i detalj. Håll koll med hjälp av ”Multi-sport tracking” som registrerar träningstid, kaloriförbränning, GPS-info, hjärtfrekvens (indelat i intensitet-zoner) - vilka du kan se registrerade detaljerat i Health Mate-appen. Du kan i samband med träningen välja vilken typ av aktivitet du ska utföra (väl mellan 30 olika sporter) för mer exakt registrering och analys. Under utförandet kommer även funktionen ”exercise recognition” att identifiera övningar som görs under passet. Inför löppasset kommer GPS-funktionen att registrera vart du springer samt i vilken hastighet. Du kan efteråt se när under löpturen du la extra krut och planera bättre. Klockan kan till och med uppskatta din fitnessnivå baserat på VO2maxc. Som en extra bonus är klockan vattenresistent upp till 50 m djup. Den kan alltså hänga med på alla träningspass såväl som på land som i vatten samt sitta kvar på handleden när du ska duscha! Samtidigt som du krigar i simbassängen, i gymmet eller på planen låter klockan dig veta om någon försöker nå fram till dig med hjälp av notiser. Håll koll på läget utan att behöva pausa din träning. Välj dessutom vad som ska uppmärksammas och notifieras på din klocka mellan olika funktioner och program såsom samtal, meddelanden, mail, kalender eller andra appar.

Klockan följer och registrerar även din sömn. I slutet av en intensiv dag kan du alltså ta reda på hur du sover och hur du återhämtar dig. Smartklockan fångar upp hur djupt du sover, puls samt en skapar en sleep score. Den är dessutom utrustad med en väckarklocka som väcker dig med en behaglig vibration, när du befinner dig på en optimal nivå i din sömncykel. 

Withings Steel HR Sport har en otrolig batteritid på upp till 25 dagar! Slipp ladda klockan stup i kvarten och hoppa över all irritation av att springa runt med en död eller soon-to-be död klocka runt handleden. Alla dessa otroliga funktioner är tillgängliga i en klocka med klassisk, tidlös design och som är allmänt snygg. Lev ink: Steel HR Sport Multi-Sport Hybrid Smartwatch med ett silikon armband, magnetisk laddningskabel, snabbstartsguide
 

Upptäck liknande prylar för dig som är

Träningsjunkie

Lagerstatus

Välkommen att shoppa i någon av våra butiker. Här ser du vilka butiker som har produkten inne.

Saldo uppdateras löpande var 15:e minut.

Populära produkter ur samma kategori

Kampanj

PPP 1 - Begagnade mobiler - TM Manér - Lifestyle
PPP 2 - Utelek - TM Manér - Produktbild
PPP 3 - Inomhus - TM Manér - Produktbild
PPP 4 - Mobilreparation - TM Manér - Lifestyle
har lagts i kundvagnen