Hoppa till innehållet
Sök
 
Sök

Om oss

Rätt prylar på hyllan

På Teknikmagasinet lever och andas vi allt som är lite roligare. Vi finkammar internet, mässor, världen och det observerbara universumet efter de bästa prylarna som vi tror du kommer älska. Det är därför vi har tusentals spännande saker att upptäcka, och vårt sortiment rymmer allt från hoverboards och stressbollar till gamingtillbehör och soldrivna robotar. Vi har smart teknik som gör ditt liv enklare, som snabba mobilladdare, fitnessarmband och trådlösa hörlurar, samt roliga gadgets som passar alla åldrar. Du kan alltid hitta något till dig själv eller något att ge bort i present. 

Vi ser också till att allt håller hög säkerhet och kvalitet innan vi ställer det på hyllorna. En trygghet för våra kunder och en självklarhet för oss.

Nu kan du även få din iPhone lagad hos oss. Vi har börjat med reparation i ett par utvalda butiker men avsikten är att utöka servicen, så att du kan få tillgång till mobilreparation i alla våra butiker under 2019.

En lite roligare vardag

Vi tar vårt jobb på allvar, men gör det med glimten i ögat. Vårt roliga och ibland galna sortiment präglar både våra personligheter och vårt sätt att tänka. Det är därför inga konstigheter när vi skämtar och skojar med våra kunder, bjuder på svinstark chilisås eller anordnar rallytävlingar. Det har varit en del av vårt DNA ända sedan våra grundare öppnade den första butiken i Skärholmen 1989. Från en butik har vi vuxit till över 130 butiker i Sverige, Norge, Finland och på nätet.

har lagts i kundvagnen
kvar till fri frakt! Du har nu fri frakt!
har lagts i kundvagnen
kvar till fri frakt! Du har nu fri frakt!