Hoppa till innehållet
Sök
 
Sök

Om oss

Rätt prylar på hyllan

På Teknikmagasinet lever och andas vi allt som är lite roligare. Vi finkammar internet, mässor, världen och det observerbara universumet efter de bästa prylarna som vi tror du kommer älska. Det är därför vi har tusentals spännande saker att upptäcka, och vårt sortiment rymmer allt från hoverboards och stressbollar till gamingtillbehör och soldrivna robotar. Vi har smart teknik som gör ditt liv enklare, som snabba mobilladdare, fitnessarmband och trådlösa hörlurar, samt roliga gadgets som passar alla åldrar. Du kan alltid hitta något till dig själv eller något att ge bort i present. 

Vi ser också till att allt håller hög säkerhet och kvalitet innan vi ställer det på hyllorna. En trygghet för våra kunder och en självklarhet för oss.

Du kan även få din iPhone lagad hos oss, vi byter både skärm och batteri. Vi utför mobilreparationer i alla våra butiker och har drop in, ofta kan vi också laga din telefon medan du väntar.

Letar du efter och vill köpa en begagnad iPhone så kan du göra det hos oss då vi säljer begagnade mobiler. Vi erbjuder refurbished iPhones i gott skick, i flera olika modeller, färger och minneskapaciteter. Bra för både miljön och plånboken, samtidigt som du får en mobil i fin kvalitet.

En lite roligare vardag

Vi tar vårt jobb på allvar, men gör det med glimten i ögat. Vårt roliga och ibland galna sortiment präglar både våra personligheter och vårt sätt att tänka. Det är därför inga konstigheter när vi skämtar och skojar med våra kunder, bjuder på svinstark chilisås eller anordnar rallytävlingar. Det har varit en del av vårt DNA ända sedan våra grundare öppnade den första butiken i Skärholmen 1989. Från en butik har vi vuxit. Idag är vi över 50 butiker i Sverige och närmare 40 butiker i Norge, samt e-handel på båda marknaderna.

har lagts i kundvagnen
kvar till fri frakt! Du har nu fri frakt!
har lagts i kundvagnen
kvar till fri frakt! Du har nu fri frakt!