Hoppa till innehållet

Om oss

I begynnelsen...

“Varenda TM-kund, stor som liten, skall alltid känna sig välkommen och bli helt nöjd. De är anledningen till att vi har våra jobb och de betalar varenda krona av vår lön”.

Med denna devis uppsatt på en anslagstavla i lunchrummet öppnades Teknikmagasinets första butik, i Skärholmens centrum, december 1989. Filosofin består och genomsyrar företaget än i dag. Nyckel nr 1 till TM:s framgångar, och vår främsta målsättning, är nöjda kunder. Nyckel nr 2 är TM:s duktiga medarbetare och sammanhållningen i vårt gäng.

Redan från start fanns ambitionen att bygga en rikstäckande butikskedja. Målsättningen var att TM skulle erbjuda ett unikt sortiment av spännande, roliga och prisvärda produkter inom teknik- & hobbyområdet – kända märkesvaror såväl som billigare alternativ. Dessutom skulle kundservice och köptrygghet högprioriterats och ligga i absolut toppklass. TM var 1993 först i branschen med att lämna 2 års varugaranti.

Två gånger om året ger Teknikmagasinet ut en väl tilltagen produktkatalog som presenterar det aktuella sortimentet. Katalogen trycks i ca 1,6 miljoner exemplar per år och läses av ca 3 miljoner människor.

Teknikmagasinet har ca 600 anställda och omsätter drygt 1 miljard kr inkl moms. Expansionen fortsätter, och f.n. (februari 2016) finns totalt 128 fysiska butiker i Sverige, Norge och Finland.

 

Teknikmagasinet stöder följande organisationer, gör det du med!

 

unhcr_Julgava2015_rod_linje_jpg_cmyk.jpg

Lakare-utan-granser-2015.jpg

Vårt företag är WWF Vänföretag 2016

15-6227-Julga¦èva-2015_270px.png

Rädda-Barnen_Banner---400x350_frilagd.png

banner_250x250_sv_2015.jpg

har lagts i kundvagnen
kvar till fri frakt! Du har nu fri frakt!

Till kassan

har lagts i kundvagnen
kvar till fri frakt! Du har nu fri frakt!