Jobba hos oss

jobba_hos_oss_bild

Jobba på Teknikmagasinet

Teknikmagasinets främsta målsättning är nöjda kunder. Vi vill att alla våra kunder skall bli nöjda, stora som små. Att handla på TM skall vara tryggt, snabbt, enkelt och kul. Våra duktiga medarbetare och sammanhållningen i vårt gäng är det som tar oss framåt. Vi vill hitta medarbetare som engagerar sig i verksamheten, och vi vill ta tillvara på den vilja och kunskap som finns bland våra medarbetare.

Om du är intresserad av ett jobb på Teknikmagasinet så finns flera möjligheter. Hos oss kan du jobba som säljare på del- eller heltid eller som butikschef i en av våra butiker. Du kan jobba på vårt centrallager eller på någon av avdelningarna på vårt huvudkontor i Stockholm.

Jobba hos oss

Är du intresserad av att arbeta i någon av våra butiker, på vårt lager eller på någon avdelning på vårt huvudkontor? Ta en titt på våra lediga tjänster för att se vilka roller vi söker just nu.

SE VÅRA LEDIGA TJÄNSTER

Våra värderingar och TM-andan

TM-andan är vår värdegrund och vår kultur. Arbetet på Teknikmagasinet präglas av våra tre grundvärderingar; nytänkande, kundfokuserade och glädjeskapande!

1. Nytänkande - ”Vi är lösningsorienterade och ser utmaningar som möjligheter”

På TM tänker vi nytt som bolag och medarbetare för att utveckla bolaget framåt och kunna skapa så goda resultat som möjligt. Vi behöver vara nytänkande för att framtidssäkra bolaget och hela tiden förbättra och utveckla hur vi arbetar.

2. Kundfokuserade - ”Vi sätter oss in i våra kunders behov och hjälper dem hitta lösningar”

Våra kunder och våra medarbetare är det viktigaste vi har. Nöjda kunder som återkommer till oss och rekommenderar oss till vänner och bekanta är en förutsättning för framgång. Att säkerställa en positiv kundupplevelse i kontakten med oss är något vi alla, oavsett roll i företaget, bidrar till.

3. Glädjeskapande - ”Vi sprider energi och glädje till både kollegor och kunder”

På TM skapar vi glädje med teknik genom våra produkter. Vi vill även sprida glädje på andra sätt. Vi vill ha roligt tillsammans och att våra kunder tycker att det är roligt att handla hos oss. Att sprida glädje skapar en bra stämning och god gemenskap och det tycker vi på TM är viktigt.

Jobba i butik

Våra butiker erbjuder ett brett sortiment av spännande, roliga och prisvärda produkter inom teknik- mobiltelefoni samt hobbyområdet. Butikerna är små till ytan men stora till innehållet. Hos oss strävar vi alltid efter att ge varje kund bästa möjliga kundupplevelse.

I våra butiker arbetar våra stjärnor, våra butikschefer och säljare. De är Teknikmagasinets ansikte utåt och bidrar till att varje enskilt personligt möte med våra kunder präglas av hög kompetens och kundservice av högsta klass. Tillsammans hjälps våra medarbetare åt att ansvara för butikernas försäljning, drift och de genomför även reparationer av mobiltelefoner.

Samtliga medarbetare i våra butiker omfattas av Detaljhandelsavtalets kollektivavtal för att säkerställa goda arbetsvillkor.

Jobba hos oss

Är du intresserad av att arbeta i någon av våra butiker, på vårt lager eller på någon avdelning på vårt huvudkontor? Ta en titt på våra lediga tjänster för att se vilka roller vi söker just nu.

SE VÅRA LEDIGA TJÄNSTER

Jobba på vårt lager

På vårt centrallager i Eskilstuna värdesätts precision, noggrannhet och effektivitet. Arbetet sker till stor del på egen hand men trots det är teamet på lagret ett av de mest sammansvetsade teamen inom bolaget.

Vårt centrallager fungerar som lager för samtliga våra butiker i Sverige och Norge. Kombinationen av ett brett sortiment och små butiker ställer höga krav på leveransprecisionen. För att logistiken ska fungera effektivt har lagret nära kontakt med inköp- och logistikavdelningen på huvudkontoret. Jobbet som lagerarbetare innefattar bland annat varumottagning, kontroll av leveranser, plock, packning samt speditörskontakt.

För att lyckas som lagerarbetare på Teknikmagasinet ser vi att du är noggrann och ständigt strävar efter ordning och reda. Du behöver ha förmågan att själv kunna se vilket arbete som behöver göras och kunna ta egna initiativ när det krävs.

Vad behöver du ha med dig? Du behöver trivas i att arbeta på egen hand och även kunna bidra till den starka sammanhållningen i teamet. Truckkort samt tidigare erfarenhet av lagerarbete är meriterande i rollen och du måste vara 18 år fyllda då delar av vårt produktsortiment kräver det. För att snabbt kunna nyttja våra system är det även en stor fördel om du har god datorvana.

Jobba hos oss

Är du intresserad av att arbeta i någon av våra butiker, på vårt lager eller på någon avdelning på vårt huvudkontor? Ta en titt på våra lediga tjänster för att se vilka roller vi söker just nu.

SE VÅRA LEDIGA TJÄNSTER

Jobba på vårt huvudkontor

Teknikmagasinets huvudkontor ligger på Olof Palmes gata, mitt i centrala Stockholm.

Huvudkontorets främsta syfte är att se till att alla medarbetare i våra butiker har bästa möjliga förutsättningar för att kunna göra våra kunder nöjda. På huvudkontoret arbetar ca 25 medarbetare på såväl strategisk som operativ nivå med att optimera och utveckla Teknikmagasinets arbete framåt.

På huvudkontoret finns alla centrala funktioner såsom ledningsgrupp, HR, försäljning, inköp/sortiment, ekonomi, marknad och kundtjänst.

Jobba hos oss

Är du intresserad av att arbeta i någon av våra butiker, på vårt lager eller på någon avdelning på vårt huvudkontor? Ta en titt på våra lediga tjänster för att se vilka roller vi söker just nu.

SE VÅRA LEDIGA TJÄNSTER

Visselblåsning

Vill du rapportera ett missförhållande?

Vilken typ av missförhållanden kan rapporteras via Teknikmagasinets visselblåsarpolicy? Missförhållanden som rapporteras enligt visselblåsarpolicyn är händelser av allmänintresse, såsom exempelvis överträdelser av lagar och regler, Teknikmagasinets egna styrdokument/policies, eller andra missförhållanden som det finns ett allmänt intresse av att de framkommer.

Några exempel på aktiviteter eller händelser som Teknikmagasinet anser vara missförhållanden av allmänintresse är:

  • Mutor, stöld, skadegörelse eller dataintrång

  • Bedrägeri, bokföringsbrott, skattebrott eller förskingring

  • Allvarliga missförhållanden som rör individers liv, hälsa eller säkerhet

  • Andra allvarliga missförhållanden som rör företagets vitala intressen

  • Andra grövre överträdelser och brottsliga handlingar

Vem kan visselblåsa?

Policyn omfattar alla som ingår i Teknikmagasinets visselblåsarkrets. De som ingår i denna krets är personer som är i kontakt med Teknikmagasinets i ett arbetsrelaterat sammanhang, till exempel anställda, konsulter, praktikanter eller volontärer. Även arbetssökande omfattas och tidigare medarbetare som vid tidigare tillfälle kan ha fått vetskap om ett missförhållande. För internt anställda så finns mer information på Intranätet och policyn att läsa i sin helhet.

Hantering av ärenden:

Ärenden som klassificeras som ett visselblåsarärende enligt ovan beskrivning besvaras inom 7 dagar med en kort bekräftelse. Hantering av ärendet återrapporteras tillbaka till visselblåsaren så snart som möjligt, senast inom 3 månader. Mottagare för ärenden är HR Chef Maria Eliasson. Ring 073-6444185 om rapporteringen hellre rapporteras in muntligen.

Rapportering sker anonymt här.