liggande_mobil

Teknikmagasinet förlänger livslängden på mobiler

Har din mobil gått sönder? Teknikmagasinet löser det, de reparerar mobiler så de blir som nya. Med mobilreparationer har Teknikmagasinet tagit ett nytt grepp över mobilmarknaden.

En trasig telefon behöver inte längre vara slut. Teknikmagasinets samtliga medarbetare har under ledning av erfarna tekniker gått en teoretisk och praktisk utbildning i hur man lagar mobiler. – Vi har en hög kvalitet när vi reparerar och en garanti på upp till ett år på våra mobilreparationer, säger kategorichef John Löwenadler.

Inget lämnas åt slumpen.

– Våra kunder kan känna sig helt trygga med våra reparationer, säger John Löwenadler.

- Innan en mobilreparation genomförs utför vi ett funktionstest för att kontrollera enhetens tekniska funktioner. Funktionstestet innehåller bland annat kontroll av skärm, samtalshögtalare, sensor, högtalare, kamera och mikrofon, berättar John Löwenadler.

Varje reparation genomförs av utbildad personal som använder sig av ett antistatiskt (ESD) armband och antistatiska verktyg för att motverka att enheten tar skada. De använder enbart kvalitativa reservdelar för att säkerställa att deras mobilreparationer ska hålla en hög standard.

Teknikmagasinet köper även in begagnade mobiler som sedan kvalitetssäkras innan de säljs online och i samtliga butiker i Sverige och Norge.

– Där har vi en noggrann selektering innan de repareras. Vi kontrollerar alla serienummer på mobilerna så att de inte är stöldgods. Oavsett vilket skick kunden väljer kan hen känna sig trygg med att de får en kvalitetssäkrad mobil, säger John Löwenadler.

Teknikmagasinet erbjuder mobiler i tre olika skick; nyskick, mycket bra skick och okej skick. De lämnar alltid två års garanti på deras begagnade mobiler.

– Hygien är en stor del i vår process. Kunden ska få känslan av att den mobil man köper ska kännas som ny, säger John Löwenadler.

När du köper en begagnad enhet hos Teknikmagasinet har de mjukvaru- och hårdvarukontrollerats. De har även genomgått en hygienisk rengöringsprocess med isopropanol, ett rengöringsmedel med 99,5% alkohol, som effektivt avlägsnar smuts och bakterier.

Trasig skärm, dåligt batteri eller fel på kameran?

Testa vår uppskattningsmodul för att se vad reparationen kan kosta