Hoppa till innehållet
Sök
 
Sök

Om oss

I begynnelsen...

“Varenda TM-kund, stor som liten, skall alltid känna sig välkommen och bli helt nöjd. De är anledningen till att vi har våra jobb och de betalar varenda krona av vår lön”.

Med denna devis uppsatt på en anslagstavla i lunchrummet öppnades Teknikmagasinets första butik, i Skärholmens centrum, december 1989. Filosofin består och genomsyrar företaget än i dag. Nyckel nr 1 till TM:s framgångar, och vår främsta målsättning, är nöjda kunder. Nyckel nr 2 är TM:s duktiga medarbetare och sammanhållningen i vårt gäng.

Redan från start fanns ambitionen att bygga en rikstäckande butikskedja. Målsättningen var att TM skulle erbjuda ett unikt sortiment av spännande, roliga och prisvärda produkter inom teknik- & hobbyområdet – kända märkesvaror såväl som billigare alternativ. Dessutom skulle kundservice och köptrygghet högprioriterats och ligga i absolut toppklass. TM var 1993 först i branschen med att lämna 2 års varugaranti.

Två gånger om året ger Teknikmagasinet ut en väl tilltagen produktkatalog som presenter det aktuella sortimentet. Katalogen trycks i över 2 miljoner exemplar per år och läses av ca 3 miljoner människor.

Räkenskapsåret 1 maj 2012 – 30 april 2013 hade Teknikmagasinet 500 anställda och omsatte 1 miljard kr inkl moms. Expansionen fortsätter och idag (november 2013) finns totalt 113 fysiska butiker i Sverige, Norge och Finland. Samtliga är helägda och drivs i egen regi.

har lagts i kundvagnen
kvar till fri frakt! Du har nu fri frakt!
har lagts i kundvagnen
kvar till fri frakt! Du har nu fri frakt!