Hoppa till innehållet
Sök
 
Sök

Inspireras och hitta din favorit bland trendiga och tåliga mobilskal för din telefon

Mobilskal & fodral - alternativ för alla

När det kommer till mobilskal och fodral så finns det massor av alternativ, i form av olika typer av modeller, funktioner, färger och material, det finns något för alla.
 

Modemedvetenhet & trendiga märken

När det kommer till stil på mobilskal så finns det, precis som inom andra områden, trender. Mobilen är något som de flesta använder varje dag och oftast har med sig, det är en viktig ägodel och något man kan visa sin personlighet med. Med hjälp av skal och fodral i olika design och färger kan man hitta det som passar just sin stil, kanske till och med matcha skal efter vilken outfit man har på sig. Ett exempel på ett trendigt varumärke inom mobilskal är iDeal of Sweden, som har mobilskal i en mängd olika färger och härliga mönster.
 

Avity - Snygga & beskyddande mobilskal

Vi har även vårt eget varumärke Avity, där vi bland annat erbjuder trendiga mobilskal i flera häftiga mönster och härliga färger. Skalen är dessutom praktiskt gjorda med flera lager, ett skyddande hårt och reptåligt lager ytterst och ett innersta lager av TPU-gel som håller telefonen på plats. Däremellan sitter motivet, som på detta sätt håller sig fint och repfritt.

Mobilfodral - både snyggt & praktiskt

Det finns många fördelar med att investera i ett plånboksfodral för din mobil. Inte nog med att det ser väldigt dressat och snyggt ut, det har dessutom flera praktiska funktioner. T.ex. ger locket på fodralet extra skydd till displayen när du inte använder mobilen.

Många fodral har även tillhörande separata skal som hålls på plats magnetiskt i fodralet och enkelt kan tas loss om du skulle vilja. På insidan av mobilfodralet finns även ofta plats för bankkort och sedlar, som en plånbok och ett mobilfodral i ett så att säga.

Gear4 - Extremt stöttåliga & skyddande mobilskal av D3O

Varumärket Gear4 erbjuder mobilskal gjorda av materialet D3O, som är det tunnaste och mest avancerade skyddet mot påverkan. Man använder även D3O som skydd för annan elektronik som exempelvis surfplattor och laptops. Men det är inte allt som görs av detta kraftfulla material. Av D3O gör man även hjälmar, handskar och annan skyddsutrustning som används runt om i hela världen av soldater, professionella idrottare, industriarbetare och motorcyklister. Några av produkterna man tillverkar är exempelvis bakskydd, ankelskydd, hjälmfoder och skyddsvästar.

D3O-material tillverkas med en kombination av avancerad polymerkemi och avancerad design. Materialen är mjuka och flexibla, men självklart utan kompromiss på bekvämlighet. Det som är speciellt med materialet är att det reagerar annorlunda när kraft appliceras. D3O absorberar och släpper nämligen ut energi under påverkan, vilket minskar mängden kraft som överförs till kroppen jämfört med standardskum. Materialet är en vad man kallar för icke-newtonsk vätska vars molekyler låses samman vid stötar för att bättre absorbera och sprida energin från stöten. 
Mobiltillbehör, här hittar du allt till mobilen. T.ex. laddare, skal, skärmskydd & roliga gadgets som popsockets och VR-glasögon
Pimpa din mobil med roliga gadgets som t.ex. popsockets, gimbals och olika fototillbehör för mobilen
Lär dig mer om mobilladdning, hur fungerar Qi, usb c, micro usb, powerbanks mm.
Laga mobilen hos Teknikmagasinet, vi reparerar iPhones - byt skärm & batteri
har lagts i kundvagnen
kvar till fri frakt! Du har nu fri frakt!
har lagts i kundvagnen
kvar till fri frakt! Du har nu fri frakt!