Hoppa till innehållet
Sök
 
Sök

1250x400_BANNER_EM-final_SE.jpg

Roliga saker för sommarlovet & semestern 2021

Det är äntligen dags för sommarlov och semester! Varma dagar i solen på stranden, bad, massor av rolig utelek, grillkvällar och festligheter. Här har vi samlat massor av roliga saker för både utomhuslek i solen och programmerbara robotar och gaming för att förgylla även regniga sommardagar inomhus.
 

Gör dig redo för Fotbolls-EM

Ladda upp och kitta dig med allt du behöver för att heja fram Sverige i EM! Vi har både Sverigehattar, hårband och tutor för att göra fotbollsfesten extra festlig och rolig. När målen görs och vinsten är ett faktum kan du fira med en härligt blågul konfettikanon. För de extra spännande nagelbitarmatcherna har vi såklart även stressbollar i form av fotbollar så att du kan klara av spänningen. Efter matchen kan du och kompisarna gå ihop och dra till fotbollsplanen och spela er egen fotbollsmatch med vår snygga blågula fotboll.
 

Svalka ner dig med fläktar och minikylar

För de varma och svettiga sommardagarna har vi flera praktiska hjälpmedel för att svalka sig. Känn svalkan med en kylande fläkt eller en smart portabel AC, eller varför inte svalka strupen med en kylande dryck ur vår Frosty Beer mug, med is krossad med en praktisk iskrossare. För att förvara burkar med dryck har vi även smarta minikylar som håller drickan härligt iskall när det är dags för en vätskepaus.
 

Kul med radiostyrt

Kör full gas längs den heta asfalten med våra snygga radiostyrda bilar i olika färger och former, allt från stuntbilar till grymma buggys. Vi har ett brett sortiment av radiostyrt och du kan även hitta radiostyrda båtar och drönare. Kör radiostyrt på både land, i vatten och i luften helt enkelt!
 

Maxa sommarfesten med en bärbar högtalare

Vare sig det är festligheter på gång eller om du bara vill lyssna på riktigt bra musik medan du solar på gräsmattan, på altanen eller i parken, så har vi högtalarna för dig. Smidiga och praktiska portabla högtalare med riktigt bra ljud. Perfekt att ta med sig vart man än ska en härlig sommardag. Du hittar allt du behöver för ett riktigt roligt sommarlov 2021 här hos oss på Teknikmagasinet. Öka volymen på högtalaren och fira att sommarsemestern är här!
Läs mer

Fotbolls-EM & utelek

Fläktar & kylar

Hörlurar & högtalare

har lagts i kundvagnen
kvar till fri frakt! Du har nu fri frakt!
har lagts i kundvagnen
kvar till fri frakt! Du har nu fri frakt!