Hoppa till innehållet
Sök
 
Sök

Utelek för vårens aktiviteter utomhus, radiostyrda bilar

Utelek & aktivitet - Hitta på roliga saker hemma

Våren är här, solen skiner och det är dags för lek och roliga aktiviteter utomhus. Här hittar du allt från radiostyrda bilar och båtar, till roliga klättergrepp, baseboll set och vår nyhet Boxbollen.

Vi har även massor av roliga mobiltillbehör som selfie sticks och VR-glasögon, för att bara nämna några. För dig som gillar träning och att röra på dig har vi även aktivitetsarmband och smarta sportarmband för mobilen.

Missa inte att spana in kategorin ljud och bild, där du hittar såväl snygga hörlurar och bärbara högtalare, som grymma actionkameror att spela in dina äventyr med. Gör dagarna mer underhållande genom att leka, spela spel och hitta på roliga saker.
 

Roliga saker att göra med barn hemma

Har du även barn hemma som klättrar på väggarna? Det är inte alltid lätt att komma på aktiviteter att göra hemma med barn. Har du kanske slut på idéer att roa dem med eller söker efter ett kul alternativ till paddan, då löser vi det! Hos oss hittar du massor av roliga saker till barn, allt från kulbanor och bordsspel, till gamingprylar och knep och knåp. Låt barnen till exempel testa på att programmera sin alldeles egen robot eller försöka lösa en rubiks kub så snabbt som möjligt.  
Läs mer
70% rabatt på utvalda hörlurar, högtalare och andra produkter i butik

Spel & pyssel - Perfekt för regniga dagar

Hos oss på Teknikmagasinet hittar du en mängd roliga prylar, spel, aktiviteter och pyssel, sådant som förgyller vardagen för både barn och vuxna. Vi har spel både för vuxna och barn, den teknikintresserade och den analoga personen. Shoppa kluriga spel som Rubiks kub och poker, gamingtillbehör som tangentbord eller headset, programmeringsbara robotar eller byggsatser.

Bland knep & knåp och pyssel har vi flera roliga nyheter, bland annat nya kuber och Pop It Fidget Toy. Missa inte heller att kolla in våra populära Magnetic Rings.

För dig som vill ha ett klassiskt spel säljer vi flertal skojiga sällskapsspel. Nu när många både jobbar och spenderar större delen av sin tid hemma hela dagarna så kan man behöva lite mer underhållning. Kolla in våra tips på roliga saker att göra hemma för hela familjen, vi har prylar som passar både små och stora.  
Läs mer
har lagts i kundvagnen
kvar till fri frakt! Du har nu fri frakt!
har lagts i kundvagnen
kvar till fri frakt! Du har nu fri frakt!