Hoppa till innehållet
Sök
 
Sök

Present till pappa - Hitta presenter till pappa för fars dag, födelsedag, julklapp och andra presenttillfällen

Present till pappa

Far är rar brukar man ju säga. Och har man en snäll pappa så förtjänar han ju också en schysst present då och då. Vad tycker farsan bäst om att göra? Vad gillar han för prylar? Är han en friluftsmänniska eller kanske en tekniknörd?


Presenttips till pappa

Spana in våra tips och hitta en perfekt present till pappa. Har du inte möjlighet att träffa farsan på den speciella dagen kan du alltid beställa online och få presenten levererad hem till pappa genom att välja hans adress som leveransadress.
Vare sig du ska köpa födelsedagspresent till pappa, letar efter den perfekta julklappen eller en farsdag-present så hittar du inspiration och ett stort utbud av bra presenter till pappa här.

Till pappan som håller sig fräsch

Ska man vara fin får man lida pin, om man inte har schysst utrustning av fixa skägg och frisyr med. Har farsans rakapparat gjort sitt, behöver han kanske kapa näshåret eller är det dags att han fixar till frillan. Här hittar du födelsedagspresenter i form av skäggtrimers, hårtrimmers, nästrimmers – ja alla typer av trimmers, rakapparater och tillbehör. Fixa presenten som håller farsan fräsch helt enkelt!  

Till pappan som älskar godsaker

Har du en riktig mästerkock till pappa, eller som bara allmänt älskar livets godsaker? Se till att han blir kittad för framtida middagar och myskvällar. Här hittar du presenter för köket, allt från iskrossare till popcornmaskiner. Brukar far din bli sugen på något kallt att dricka framför tv:n kan ett minikylskåp komma till användning. Något till köket blir en riktigt bra julklapp till pappan som älskar god mat och dryck.

Till pappan som älskar film & musik

Vilken pappa gillar inte film och musik? Är han kanske sugen på att få upp TV-n på väggen, då passar ett stabilt väggfäste perfekt för födelsedagen eller fars dag. Önskar far sig kanske en riktigt bra högtalare eller ett par hörlurar att spela favoritmusiken ifrån. Kanske är behovet en ny inomhusantenn med förstärkare, vad du är fastnar för hittar du presenterna på temat här.  

Till pappan som är tokig i bilar

Älskar din pappa bilar och höjer sin egen kärra till skyarna? Nästa gång ni ska fira far, varför inte ge honom en present till bilen och gör honom riktigt glad. Hos oss hittar du allt från mobilhållare till bilen, till bilkameror och automatiska P-skivor.

Till pappan som uppskattar friluftsliv

Se till att pappa har allt han behöver för en tur i skogen. En stark ficklampa så att han alltid hittar hem, en fickkniv med alla tänkbara funktioner har man alltid nytta av. Spana in djur och natur på hundratals meter med en vass kikare, eller varför inte kolla in stjärnorna med ett teleskop. Outdoorprylar är ett riktigt bra julklappstips till pappa som tycker om djur och natur.

Till pappan som gillar prickskytte

Ge pappa förutsättningen att bli en expert (tror han) på prickskytte. Utmana honom om vem som kan sätta högst poäng. Allt från luftvapen till kulor, måltavlor och tillbehör hittar du nedan. En present från denna kategori kommer garanterat bli en 10-poängare. 18-års gräns gäller vid köp av vapen.

Svårt att bestämma sig med presentvalet?

Hittade du inte det du sökte eller vill du kanske ha lite mer inspiration innan du bestämmer dig? Här kan du kolla in vår presentgenerator för att hitta rätt present till olika personligheter. Då kan du hitta en bra julklapp till pappa, en fin fars dag-gåva eller en perfekt födelsedagspresent till just din pappa. 
Behöver du presenttips? Testa vår presentgenerator där du kan få massor av tips på presenter till olika personligheter
har lagts i kundvagnen
kvar till fri frakt! Du har nu fri frakt!
har lagts i kundvagnen
kvar till fri frakt! Du har nu fri frakt!