Hoppa till innehållet
Sök
 
Sök

Present till pappa - Hitta presenttips till farsan för fars dag, födelsedag, julklapp och andra presenttillfällen

Present till pappa

Far är rar brukar man ju säga. Och har man en snäll pappa så förtjänar han ju också en schysst present då och då. Vad tycker farsan bäst om att göra? Vad gillar han för prylar? Är han en friluftsmänniska eller kanske en tekniknörd? Vare sig du shoppar till födelsedagen, letar den perfekta julklappen eller en paket på farsdag så hittar du inspirationen och presenterna här.

Till pappan som är mästerkock

Har du en riktig mästerkock till pappa. Se till att han blir kittad för framtida middagar. Den perfekta kombinationen av en vakuumförpackare och en Sous Vide gör inte bara pappa glad utan förser din mage med strålande stekar. Brukar far din bli sugen på något kallt att dricka framför tv:n kan ett mini kylskåp komma till användning. Är han mer av en tränings fantast blir en smoothie-mixer den perfekta gåvan.

Till pappan som uppskattar friluftsliv

Se till att pappa blir kittad inför en tur i skogen med en stark ficklampa så att han alltid hittar hem. En fickkniv med alla tänkbara funktioner har man alltid nytta av. Spana in djur och natur på hundratals meter med en vass kikare. Är pappa en frusen själ, fixa en grym stormtändare så en brasa inte är mer än en handvändning bort.

Till pappan som gillar prickskytte

Ge pappa förutsättningen att bli en expert (tror han) på prickskytte. Utmana honom om vem som kan sätta högst poäng. Allt från luftvapen till kulor, måltavlor och tillbehör hittar du nedan. En present från denna kategori kommer säkerligen bli en 10-poängare. 18-års gräns gäller vid köp av vapen.

Till pappan som älskar film & musik

Vilken pappa gillar inte film och musik? Är han kanske en fantast av gamla LP-skivor så kanske en skivspelare med USB passar perfekt för födelsedagen eller fars dag. Är han mer fascinerad av modern media har vi flera modeller av Apple TV och Google Chromecast. Har far alltid önskat sig häftig RGB-belysning till tv:n eller är behovet kanske en ny fjärrkontroll, vad du är fastnar för hittar du presenterna på temat ljud och bild här.    

Till pappan som håller sig fräsch

Ska man vara fin får man lida pin, om man inte har schysst utrustning av fixa skägg och frisyr med. Har farsans rakapparat gjort sitt, behöver han kanske kapa näshåret eller är det dags att han fixar till frillan. Här hittar du födelsedagspresenter i form av skäggtrimers, hårtrimmers, nästrimmers – ja alla typer av trimmers och dessutom hårtorkar och tillbehör. Fixa presenten som håller farsan fräsch!  

Svårt att bestämma sig med presentvalet?

Hittade du inte det du sökte eller vill du kanske ha lite mer inspiration innan du bestämmer dig? Här kan du kolla in vår presentgenerator för att hitta rätt present till olika personligheter. 
Behöver du presenttips? Testa vår presentgenerator där du kan få massor av tips på klappar till olika personligheter
har lagts i kundvagnen
kvar till fri frakt! Du har nu fri frakt!
har lagts i kundvagnen
kvar till fri frakt! Du har nu fri frakt!