Hoppa till innehållet
Sök
 
Sök

Present till barn - presenttips till ungarna för födelsedag, julklapp och andra tillfällen

Present till barn

Barn där hemma eller har du bara ditt eget barnasinne kvar? Hur som hittar du en uppsjö av potentiella presenter, julklappar och gåvor hos Teknikmagasinet. Present till en tjej på 11 år, en kille på 8 år eller kanske en nybliven tonåring. Variationen i vårt sortiment är lika stor som barns intressen är olika, men vi är övertygade om att du kommer hitta den perfekta presenten på Teknikmagasinet.

Till barn som kör radiostyrt

De perfekta presenterna för ett barn med mycket spring i benen hittar du här. En snabb buggy, en ball helikopter eller en lättflugen drönare - valen är många och alla lika roliga. Börja körkortsträningen i tid med en radiostyrd bil, vi lovar mycket skratt både hos barn och vuxna. Med en quadrocopter tar man ett flygcertifikat på en eftermiddag, och med en snabbgående båt kan du bli kapten på dina egna villkor.

Till barn som älskar att spela

Vare sig du söker en present till barnen som älskar spel eller sambon som aldrig vuxit upp finns massor av alternativ på temat spel. Perfekta presenter för barn i alla åldrar, små handhållna retro konsoler i olika format för att få glada barn, lugna bilresor och härliga spelkvällar.  

Till barn som gillar klurigt pyssel

Paket med avstressande innehåll som underhåller och utbildar på samma gång. Här hittar du barnens favoriter bland squishies, balla robotar, Rubiks odödliga kuber, stressbollar, slime och pussel. Låt presenterna leka med de ungas fantasi och logiska tänkande med spännande och utmanande byggsatser i en mängd olika format. Presenterna här passar de allra flesta och i denna kategori hittar du även de perfekta prylarna när det är dags för kompisarnas söndagskalas.

Till barn som samlar på leksaker & prylar

Gadgets kan man aldrig få för många av! Coola teknikprylar, leksaker, samlarobjekt och metallpussel. Udda saker ingen trodde fanns på våra hyllor blandat med gaming merchandise i form av moodlights och muggar med värmeförändrande motiv. Den sensationellt fräcka Airzookan slår aldrig fel, eller kanske en skumgummipistol från Nerf är det rätta valet. Hur som helst hittar du sida efter sida med fräcka gadgets som definitivt kommer generera både en och två födelsedagsidéer.

Till barn som diggar sport & lek

Främja barnasinnet i gammal som ung. Ta adrenalinkickarna till nya nivåer med snabba sparkcyklar – med eller utan el i. Vi har de perfekta uppblåsbara prylarna för såväl pulkabacken som poolen. Du hittar färgglada, fräcka skateboards och roliga sportgadgets. Få barnen att träna upp balanssinne och få daglig dos träning med en slackline eller en linbana. Söker du någon mindre present finns här också snabba yoyos, roliga frisbees och mycket annat.

Svårt att bestämma sig med presentvalet?

Hittade du inte det du sökte eller vill du kanske ha lite mer inspiration innan du bestämmer dig? Här kan du kolla in vår presentgenerator för att hitta rätt present till olika personligheter. 
Behöver du Presenttips? Testa vår presentgenerator där du kan få massor av tips på klappar till olika personligheter
har lagts i kundvagnen
kvar till fri frakt! Du har nu fri frakt!
har lagts i kundvagnen
kvar till fri frakt! Du har nu fri frakt!