Hoppa till innehållet
Sök
 
Sök

Skapa en egen julkalender med små presenter, klappar till paketkalender

Gör en egen paketkalender

Satsa på ett riktigt roligt projekt inför jul och skapa din alldeles egen paketkalender. Det är bara fantasin som sätter gränserna, gå loss och klipp och klistra med olika material. Har du svårt att komma på vad du ska ha för små presenter i kalenderluckorna? Inga problem, hos oss på Teknikmagasinet har vi massor av små prylar, perfekt att fylla kalendern med. Vi har billiga små saker till en egen adventskalender, välj mellan allt från spel och godis, till hörlurar och mobiltillbehör.
 

Paketkalender till barn

En paketkalender med en liten överraskning varje dag från den 1a december fram till julafton är en riktig höjdpunkt som barnen garanterat kommer gilla. Väntan på julklapparna på julafton blir helt enkelt mycket roligare med 24 olika små paket på vägen dit.

Vad ska det då vara för innehåll i paketkalendern till barnen? De små grejerna bakom luckorna kan vara allt ifrån små leksaker till godis, varför inte även smyga in lite små handskrivna lappar med saker ni kan göra tillsammans hela familjen. För små presenter till barn har vi mängder av idéer och tips här hos oss, allt för att du ska kunna göra en så rolig kalender som möjligt. Vi har roliga små saker till både små och stora barn. Kolla in allt från fluffigt slime, stressbollar och hörlurar, till mobilhållare och mini karaokemikrofoner.  


Egen julkalender för vuxna

En rolig adventskalender behöver såklart inte vara begränsat endast till barn, det finns även prylar för att göra en kalender till vuxna. Varför inte göra en kalender till dina föräldrar eller till din pojkvän, flickvän eller kompis. Slå in små fina presenter och gör en egen adventskalender till vuxna. Fyll den med exempelvis en rolig mugg, läppbalsam, hörlurar eller små gamingtillbehör.

Små saker till paketkalender för barn och vuxna

I vårt breda sortiment hittar du garanterat en kalendergåva för alla. Vi har roliga små paket i populära kategorier och till bra priser. Hitta allt från små roliga prylar och gadgets, till billiga gamingtillbehör, saker till mobilen och Tik Tok mikrofoner. Hitta både klappar till julkalender för barn och för vuxna.
 

Tips på hur man kan göra en egen julkalender

Låt kreativiteten flöda när du ska paketera din kalender! Du kan köra på en klassisk kalender med 24 små luckor som du skapar med hjälp av kartong. Måla något fint julmotiv på kartongen eller måla luckor i olika färger. Skär sedan ut och numrera de 24 luckorna.

Klassikern julstrumpan är även det ett säkert kort när det kommer till att förvara små klappar. Lägg en ny present i strumpan på kvällen när barnen sover och låt dem ivrigt springa ur sängen morgonen efter för att öppna en ny överraskning.

Beroende på när ni sätter upp julgranen kan du även hänga upp några små presenter i den.

Ett annat roligt alternativ är att hänga upp de små presenterna i små påsar, kanske hänger du upp en påse vid barnens säng när de sover, så att det är de första de ser när de vaknar på morgonen. Har du plats så varför inte använda hela väggen att sätta upp små presentpåsar på. Sätt upp en stor tavla i kartong, wellpapp eller liknande och limma fast klädnypor som du sedan kan hänga presenterna från.


Julkalenderns historia

I mitten av 1880-talet när en mamma i Tyskland ville göra tiden fram till jul lite lättare för sin fyraårige son fixade hon en bit färgglad kartong med tjugofyra kakor på. Pojken fick sedan äta en kaka om dagen, de 24 dagarna fram till jul. Så började julkalenderns historia och idag kan du, när du öppnar en lucka, hitta allt från bilder och rim, till choklad och leksaker i adventskalendrar.

Det finns såklart en hel del varianter när det kommer till att köpa en färdig kalender, men att göra egen julkalender med utvalda små presenter blir både roligt och personligt. Låt årets julkalender bli det lilla extra! Missa inte heller att läsa mer och kolla in fler bra julklappstips här.  
Fyndhörnan - Gör ett fynd i Teknikmagasinet outlet, reapriser på hörlurar, gaming, mobiltillbehör och mycket mer
har lagts i kundvagnen
kvar till fri frakt! Du har nu fri frakt!
har lagts i kundvagnen
kvar till fri frakt! Du har nu fri frakt!