Hoppa till innehållet
 
Sök

Mobilreparation hos Teknikmagasinet - laga iPhone - byt skärm & batteri på iPhone

Mobilreparation - Laga iPhone & iPad på Gränbystaden i Uppsala

Behöver du byta ut en sprucken skärm på din iPhone? Har batteriet blivit sämre och laddar ur väldigt fort? Har du kanske problem med mobilkameran? Vi fixar det! Teknikmagasinet utför både skärmbyte, batteribyte och byte av mobilkamera. Varför inte samtidigt fräscha upp mobilen med en effektiv rengöring av laddport och samtalshögtalare? Kom in till oss på Gränbystaden i Uppsala. Vi har drop in så kom förbi oss i butiken eller ring så hjälper vi dig. Vi kan ofta laga din iPhone medan du väntar!

Har skärmen på din iPad spruckit eller behöver du kanske byta batteri? Nu kan du även lämna in din iPad i våra butiker. Oavsett om det är din glas- eller bildskärm som gått i tusen bitar eller ditt batteri som blivit sämre, så finns vi här för att hjälpa dig med din surfplatta.

Klicka på adressen för att se karta och hitta övrig information om butiken.

Adress

Marknadsgatan 1
754 60 Uppsala

   

Telefon

010-705 33 60
 

Öppettider

Vardagar 10-20
Lördag 10-20
Söndag 10-20

Mobilreparation hos Teknikmagasinets butiker - vi lagar iPhone - byt batteri & skärm

Byt batteri & laga sprucken skärm på din iPhone

Använd snabbvalen här nedan för att enkelt hitta mer information om skärmbyte, batteribyte och övriga reparationer av iPhone. Se även prislistor för tjänsterna för olika modeller av iPhone och hitta svar på vanliga frågor om mobilreparationer.

Laga din iPad - Prisvärt, enkelt och tryggt - byta batteri och skärm på iPad

har lagts i kundvagnen