Hoppa till innehållet
Sök
 
Sök

Mobilreparation hos Teknikmagasinet - laga iPhone - byt skärm & batteri på iPhone

Mobilreparation - Laga din iPhone & iPad på MVG i Umeå

Vill du byta ut den spruckna skärmen på din iPhone, eller är det kanske dags att uppgradera med ett nytt mobilbatteri? Har du problem med mobilkameran? Vi hjälper dig med din iPhone hos Teknikmagasinet i gallerian MVG i Umeå. Vi fixar byte av skärm och mobilbatteri, samt byte av fram- och bakkamera på din iPhone. Varför inte samtidigt också unna mobilen en uppfräschning med en effektiv rengöring av både laddport och samtalshögtalare. Din mobil kommer bli som ny. Vi har drop in så kom in till oss i butiken eller ring så hjälper vi dig. Vi kan ofta laga din iPhone medan du väntar!

Har skärmen på din iPad spruckit eller behöver du kanske byta batteri? Nu kan du även lämna in din iPad i våra butiker. Oavsett om det är din glas- eller bildskärm som gått i tusen bitar eller ditt batteri som blivit sämre, så finns vi här för att hjälpa dig med din surfplatta.

Klicka här eller på adressen för att se karta och hitta övrig information om butiken.

Adress

Kungsgatan 52
903 26 Umeå

   

Telefon

010-705 33 35
 

Öppettider

Vardagar 10-18
Lördag 10-17
Söndag 12-16

Mobilreparation hos Teknikmagasinets butiker - vi lagar iPhone - byt batteri & skärm

Batteribyte & lagning av trasig iPhoneskärm

Använd knapparna här nedan för att läsa mer om skärmbyte, batteribyte och övriga reparationer av iPhone. Du hittar även prislistor för tjänsterna för olika iPhonemodeller och får svar på vanliga frågor om mobilreparationer.

Laga din iPad - Prisvärt, enkelt och tryggt - byta batteri och skärm på iPad

har lagts i kundvagnen
kvar till fri frakt! Du har nu fri frakt!
har lagts i kundvagnen
kvar till fri frakt! Du har nu fri frakt!