Hoppa till innehållet
 
Sök

Mobilreparation hos Teknikmagasinet - laga iPhone - byt skärm & batteri på iPhone

Mobilreparation - Laga iPhone & iPad på Birsta City i Sundsvall

Laddas iPhonebatteriet ur alldeles för fort? Kanske är du i behov av att byta ut en sprucken skärm? Fungerar inte din mobilkamera? Inga problem, vi fixar både skärmbyte, batteribyte och byte av mobilkamera hos Teknikmagasinet på Birsta City i Sundsvall. Varför inte samtidigt även unna mobilen en härlig uppfräschning i form av rengöring av laddport och samtalshögtalare. Vi har drop in så kom in till butiken eller ring oss så hjälper vi dig. Vi kan ofta laga din iPhone medan du väntar!

Har skärmen på din iPad spruckit eller behöver du kanske byta batteri? Du kan även lämna in din iPad i våra butiker. Oavsett om det är din glas- eller bildskärm som gått i tusen bitar eller ditt batteri som blivit sämre, så finns vi här för att hjälpa dig med din surfplatta.  

Klicka på adressen för att se karta och hitta övrig information om butiken.
 

Adress

Gesällvägen 1
863 41 Sundsvall

   

Telefon

010-705 33 58
 

Öppettider

Vardagar 10-20
Lördag 10-18
Söndag 10-18

Mobilreparation hos Teknikmagasinets butiker - vi lagar iPhone - byt batteri & skärm

Byt batteri & laga sprucken skärm på din iPhone

Använd snabbvalen här nedan för att enkelt hitta mer information om skärmbyte, batteribyte och övriga reparationer av iPhone. Se även prislistor för tjänsterna för olika modeller av iPhone och hitta svar på vanliga frågor om mobilreparationer.

Laga din iPad - Prisvärt, enkelt och tryggt - byta batteri och skärm på iPad

har lagts i kundvagnen