Hoppa till innehållet
 
Sök

Mobilreparation hos Teknikmagasinet - laga iPhone - byt skärm & batteri på iPhone

Mobilreparation - Laga iPhone & iPad i Täby Centrum

Har batteriet på din iPhone blivit sämre och laddar ur för snabbt? Kanske har iPhoneskärmen spruckit och behöver bytas? Fungerar inte mobilkameran? Vi fixar skärmbyte och batteribyte, samt byte av kamera, här på Teknikmagasinet i Täby Centrum. Vi kan även fräscha upp mobilen med rengöring av samtalshögtalaren och laddporten. Vi fixar mobilen snabbt och enkelt och kan ofta laga den medan du väntar. Vi har drop in, kom direkt in till oss i butik eller ring till oss så hjälper vi dig!

Har skärmen på din iPad spruckit eller behöver du kanske byta batteri? Du kan även lämna in din iPad i våra butiker. Oavsett om det är din glas- eller bildskärm som gått i tusen bitar eller ditt batteri som blivit sämre, så finns vi här för att hjälpa dig med din surfplatta.  

Klicka på adressen för att se karta och hitta övrig information om butiken.
 

Adress

Täby torg 6
183 34 Täby

   

Telefon

010-705 33 03
 

Öppettider

Vardagar 10-20
Lördag 10-18
Söndag 10-18

Mobilreparation hos Teknikmagasinets butiker - vi lagar iPhone - byt batteri & skärm

Byta batteri & laga sprucken skärm på iPhone

För enkel navigering, klicka på snabbvalen nedan för att hitta mer information om våra tjänster skärmbyte, batteribyte och övriga reparationer av iPhone. Du kan också hitta prislistor för tjänsterna för olika iPhonemodeller. Har du några funderingar kan du även hitta svar på vanliga frågor kring mobilreparationer.

Laga din iPad - Prisvärt, enkelt och tryggt - byta batteri och skärm på iPad

har lagts i kundvagnen