Hoppa till innehållet
 
Sök

Mobilreparation hos Teknikmagasinet - laga iPhone - byt skärm & batteri på iPhone

Mobilreparation - Laga iPhone & iPad på Liljeholmstorget

Laddar din iPhone ur för snabbt kan det vara dags för ett batteribyte. Behöver din iPhone ett skärmbyte på grund av en sprucken skärm, eller har kanske mobilkameran slutat fungera? Vi fixar såväl skärmbyte och batteribyte, som byte av kamera, här hos oss på Teknikmagasinet på Liljeholmstorget. Vi kan också ge din mobil en uppfräschning med rengöring av samtalshögtalaren och laddporten. Vi kan ofta laga din iPhone medan du väntar. Vi har drop in så kom bara direkt in till oss i butiken eller ring så hjälper vi dig!

Har skärmen på iPaden spruckit eller behöver du kanske byta batteri? Du kan även lämna in din iPad i våra butiker. Oavsett om det är din glas- eller bildskärm som gått i tusen bitar eller ditt batteri som blivit sämre, så finns vi här för att hjälpa dig med din surfplatta.

Klicka på adressen för att se karta och hitta övrig information om butiken.
 

Adress

Liljeholmstorget 3
117 63 Stockholm

 

Telefon

010-705 33 71
 

Öppettider

Vardagar 10-20
Lördag 10-18
Söndag 10-18

Mobilreparation hos Teknikmagasinets butiker - vi lagar iPhone - byt batteri & skärm

Laga sprucken skärm & byta batteri på iPhone

För enkel navigering, klicka på snabbvalen nedan för att hitta mer information om våra tjänster skärmbyte, batteribyte och övriga reparationer av iPhone. Du kan också se prislistor för olika iPhonemodeller. Har du några funderingar kan du även hitta svar på vanliga frågor kring just mobilreparationer.

Laga din iPad - Prisvärt, enkelt och tryggt - byta batteri och skärm på iPad

har lagts i kundvagnen