Hoppa till innehållet
Sök
 
Sök

Mobilreparation hos Teknikmagasinet - laga iPhone - byt skärm & batteri på iPhone

Mobilreparation - Laga iPhone & iPad på Globen Shopping

Har ditt iPhonebatteri blivit dåligt och laddar ur alldeles för snabbt? Kanske är din iPhones skärm sprucken och behöver bytas ut? Har kanske mobilkameran slutat fungera? Vi hjälper dig med såväl skärmbyte och batteribyte, som byte av kamera, här hos oss på Teknikmagasinet på Globen Shopping i Stockholm. Varför inte även passa på att fräscha upp mobilen med en rengöring av samtalshögtalare och laddport. Vi kan ofta laga din iPhone medan du väntar. Vi har dessutom drop in så bara kom direkt in till oss i butik eller ring oss så hjälper vi dig!

Har skärmen på din iPad spruckit eller behöver du kanske byta batteri? Nu kan du även lämna in din iPad i våra butiker. Oavsett om det är din glas- eller bildskärm som gått i tusen bitar eller ditt batteri som blivit sämre, så finns vi här för att hjälpa dig med din surfplatta.  

Klicka på adressen för att se karta och hitta övrig information om butiken.
 

Adress

Arenavägen 61, plan 4
121 77 Johanneshov
 

Telefon

010-705 33 10
 

Öppettider

Vardagar 10-19
Lördag 10-17
Söndag 11-17

Mobilreparation hos Teknikmagasinets butiker - vi lagar iPhone - byt batteri & skärm

Byta batteri & laga sprucken skärm på iPhone

För enkel navigering, klicka på snabbvalen nedan för att hitta mer information om våra tjänster skärmbyte, batteribyte och övriga reparationer av iPhone. Du kan också hitta prislistor för tjänsterna för olika iPhonemodeller. Har du några funderingar kan du även hitta svar på vanliga frågor kring mobilreparationer.

Laga din iPad - Prisvärt, enkelt och tryggt - byta batteri och skärm på iPad

har lagts i kundvagnen
kvar till fri frakt! Du har nu fri frakt!
har lagts i kundvagnen
kvar till fri frakt! Du har nu fri frakt!