Hoppa till innehållet
 
Sök

Mobilreparation hos Teknikmagasinet - laga iPhone - byt skärm & batteri på iPhone

Mobilreparation - Laga din iPhone & iPad på Giraffen Köpcentrum i Kalmar

Har du en sprucken skärm på din iPhone som behöver bytas ut? Kanske är det dags för ett batteribyte, då ditt nuvarande laddar ur alldeles för fort? Fungerar inte mobilkameran? Inga problem! Hos oss på Teknikmagasinet i köpcentrumet Giraffen i Kalmar hjälper vi dig med både byte av skärm, batteribyte och byte av mobilkamera. Du kan samtidigt passa på att fräscha upp mobilen med en effektiv rengöring av både laddport och samtalshögtalare. Kom in till oss i butiken eller ring så hjälper vi dig. Vi har drop in och kan ofta laga din iPhone medan du väntar! 

Har skärmen på din iPad spruckit eller behöver du kanske byta batteri? Du kan även lämna in din iPad i våra butiker. Oavsett om det är din glas- eller bildskärm som gått i tusen bitar eller ditt batteri som blivit sämre, så finns vi här för att hjälpa dig med din surfplatta.  

Klicka på adressen för att se karta och hitta övrig information om butiken.
   

Adress

Polhemsgatan 1-13
392 39 Kalmar

   

Telefon

010-705 33 53
 

Öppettider

Vardagar 10-19
Lördag 10-17
Söndag 10-17

 

Laga sprucken skärm & byta batteri

Klicka på snabbvalen nedan för att läsa mer om priser för skärmbyte och batteribyte på olika modeller av iPhone och iPad. Du kan även hitta svar på vanliga frågor kring såväl mobilreparationer som lagning av surfplattor.

Mobilreparation hos Teknikmagasinets butiker - vi lagar iPhone - byt batteri & skärm

Laga din iPad - Prisvärt, enkelt och tryggt - byta batteri och skärm på iPad

har lagts i kundvagnen
kvar till fri frakt! Du har nu fri frakt!