Hoppa till innehållet
Sök
 
Sök

Mobilreparation hos Teknikmagasinet - laga iPhone - byt skärm & batteri på iPhone

Mobilreparation - Laga din iPhone & iPad på Asecs i Jönköping

Har du en sprucken display på din iPhone som behöver bytas ut? Kanske är det hög tid för ett batteribyte, då ditt nuvarande är gammalt och laddar ur alldeles för fort? Fungerar inte din mobilkamera? Inga problem! Hos oss på Teknikmagasinet på köpcentrumet Asecs i Jönköping hjälper vi dig med både byte av skärm, batteribyte och byte av mobilkamera. Du kan samtidigt passa på att ge mobilen en uppfräschning med en effektiv rengöring av både laddport och samtalshögtalare. Kom in till oss i butiken eller ring så hjälper vi dig. Vi har drop in och kan ofta reparera din iPhone medan du väntar.

Har skärmen på din iPad spruckit eller behöver du kanske byta batteri? Du kan även lämna in din iPad i våra butiker. Oavsett om det är din glas- eller bildskärm som gått i tusen bitar eller ditt batteri som blivit sämre, så finns vi här för att hjälpa dig med din surfplatta.  

Klicka på adressen för att se karta och hitta övrig information om butiken.
 

Adress

Kompanigatan 36
553 05 Jönköping

   

Telefon

010-705 33 15
 

Öppettider

Vardagar 10-19
Lördag 11-17
Söndag 11-16

 

Laga sprucken skärm & byta batteri

Klicka på snabbvalen nedan för att läsa mer om priser för skärmbyte och batteribyte på olika modeller av iPhone och iPad. Du kan även hitta svar på vanliga frågor kring såväl mobilreparationer som lagning av surfplattor.

Mobilreparation hos Teknikmagasinets butiker - vi lagar iPhone - byt batteri & skärm

Laga din iPad - Prisvärt, enkelt och tryggt - byta batteri och skärm på iPad

har lagts i kundvagnen
kvar till fri frakt! Du har nu fri frakt!
har lagts i kundvagnen
kvar till fri frakt! Du har nu fri frakt!