Hoppa till innehållet
 
Sök

Mobilreparation hos Teknikmagasinet - laga iPhone - byt skärm & batteri på iPhone

Mobilreparation - Laga iPhone & iPad i Nordstan

Är det dags att göra ett batteribyte på din iPhone? Eller har det hänt en olycka och din skärm spruckit, kanske är det din mobilkamera som är trasig? Vi utför såväl skärmbyte och batteribyte, som byte av kamera. Här hos oss på Teknikmagasinet på Nordstan i Göteborg lagar vi din iPhone. Du kan även unna mobilen en härlig uppfräschning med rengöring av samtalshögtalaren och laddporten. Hos oss får du hjälp med allt det här och vi kan ofta laga din iPhone medan du väntar. Dessutom är det drop in, så kom direkt in till oss i butiken eller ring oss så hjälper vi dig!

Har skärmen på iPaden spruckit eller behöver du kanske byta batteri? Du kan även lämna in din iPad i våra butiker. Oavsett om det är din skärm som gått i tusen bitar eller ditt batteri som blivit sämre, så finns vi här för att hjälpa dig med din surfplatta.

Klicka på adressen för att se karta och hitta övrig information om butiken.
 

Adress

Nordstadstorget 2
411 05 Göteborg

 

Telefon

010-705 33 42
 

Öppettider

Vardagar 10-20
Lördag 10-18
Söndag 10-18

Mobilreparation hos Teknikmagasinets butiker - vi lagar iPhone - byt batteri & skärm

Laga trasig skärm & byta batteri på iPhone

Genom att klicka på snabbvalen nedan kan du hitta mer information om våra tjänster skärmbyte, batteribyte och övriga reparationer av iPhone. Du kan också hitta prislistor för olika iPhonemodeller. Har du några funderingar kan du även hitta svar på vanliga frågor kring just mobilreparationer.

Laga din iPad - Prisvärt, enkelt och tryggt - byta batteri och skärm på iPad

har lagts i kundvagnen