Hoppa till innehållet
Sök
 
Sök

Mobilreparation hos Teknikmagasinet - laga iPhone - byt skärm & batteri på iPhone

Mobilreparation - Laga iPhone & iPad på Frölunda Torg

Har det hänt en olycka och din iPhoneskärm spruckit, eller kanske är din mobilkamera trasig? Är det dags att byta ut ditt iPhonebatteri till ett nytt? Vi utför såväl skärmbyte och batteribyte, som byte av kamera. Här hos oss på Teknikmagasinet på Frölunda Torg i Göteborg lagar vi din iPhone. Varför inte samtidigt unna mobilen en härlig uppfräschning med rengöring av samtalshögtalare och laddport? Hos oss får du hjälp med allt detta och vi kan ofta laga din iPhone medan du väntar. Dessutom är det drop in, så kom direkt in till oss i butiken eller ring oss så hjälper vi dig!

Har skärmen på iPaden spruckit eller behöver du kanske byta batteri? Du kan även lämna in din iPad i våra butiker. Oavsett om det är din glas- eller bildskärm som gått i tusen bitar eller ditt batteri som blivit sämre, så finns vi här för att hjälpa dig med din surfplatta.  

Klicka på adressen för att se karta och hitta övrig information om butiken.
 

Adress

Frölunda torg
421 44 Västra Frölunda

 

Telefon

010-705 33 22
 

Öppettider

Vardagar 10-20
Lördag 10-18
Söndag 11-18

Mobilreparation hos Teknikmagasinets butiker - vi lagar iPhone - byt batteri & skärm

Laga trasig skärm & byta batteri på iPhone

Genom att klicka på snabbvalen nedan kan du hitta mer information om våra tjänster skärmbyte, batteribyte och övriga reparationer av iPhone. Du kan också hitta prislistor för olika iPhonemodeller. Har du några funderingar kan du även hitta svar på vanliga frågor kring just mobilreparationer.

Laga din iPad - Prisvärt, enkelt och tryggt - byta batteri och skärm på iPad

har lagts i kundvagnen
kvar till fri frakt! Du har nu fri frakt!
har lagts i kundvagnen
kvar till fri frakt! Du har nu fri frakt!