Hoppa till innehållet
 
Sök

Mobilreparation hos Teknikmagasinet - laga iPhone - byt skärm & batteri på iPhone

Mobilreparation - Laga iPhone & iPad på Göteborgs Centralstation

Har det hänt en olycka och din iPhoneskärm spruckit, eller kanske är mobilkameran trasig? Du kanske behöver byta ut ditt iPhonebatteri till ett nytt? Vi utför såväl skärmbyte och batteribyte, som byte av kamera. Här hos oss på Teknikmagasinet på Centralstationen i Göteborg lagar vi din iPhone. Varför inte samtidigt unna mobilen en härlig uppfräschning med rengöring av både samtalshögtalare och laddport? Hos oss får du hjälp med allt det här och vi kan ofta laga din iPhone medan du väntar. Dessutom är det drop in, så bara kom direkt in till oss i butiken eller ring så hjälper vi dig!

Har skärmen på din iPad spruckit eller behöver du kanske byta batteri? Nu kan du även lämna in din iPad i våra butiker. Oavsett om det är din glas- eller bildskärm som gått i tusen bitar eller ditt batteri som blivit sämre, så finns vi här för att hjälpa dig med din surfplatta.  

Klicka på adressen för att se karta och hitta övrig information om butiken.

Adress

Drottningtorget 5
411 03 Göteborg

 

Telefon

010-705 33 81
 

Öppettider

Vardagar 8 -20
Lördag 10-14
Söndag 10-14

Mobilreparation hos Teknikmagasinets butiker - vi lagar iPhone - byt batteri & skärm

Laga trasig skärm & byta batteri på iPhone

Genom att klicka på snabbvalen nedan kan du hitta mer information om våra tjänster skärmbyte, batteribyte och övriga reparationer av iPhone. Du kan också hitta prislistor för olika iPhonemodeller. Har du några funderingar kan du även hitta svar på vanliga frågor kring just mobilreparationer.

Laga din iPad - Prisvärt, enkelt och tryggt - byta batteri och skärm på iPad

har lagts i kundvagnen