Hoppa till innehållet
 
Sök

Mobilreparation hos Teknikmagasinet - laga iPhone - byt iPhoneskärm & batteri

Mobilreparation - Laga din iPhone & iPad i Falan Galleria i Falun

Vill du byta ut din trasiga iPhonedisplay, eller är det kanske hög tid för ett batteribyte? Kanske har du problem med mobilkameran? Inga problem! Hos oss på Teknikmagasinet i Falan Galleria i Falun hjälper vi dig med detta. Vi utför både byte av mobilskärm, batteribyte och byte av fram- och bakkamera på iPhone. Du kan även passa på att ge telefonen en uppfräschning med en effektiv rengöring av både laddport och samtalshögtalare. Kom inom oss i butiken eller ring så hjälper vi dig. Vi har drop in och kan ofta laga din iPhone medan du väntar.

Har skärmen på din iPad spruckit eller behöver du kanske byta batteri? Nu kan du även lämna in din iPad i våra butiker. Oavsett om det är din glas- eller bildskärm som gått i tusen bitar eller ditt batteri som blivit sämre, så finns vi här för att hjälpa dig med din surfplatta.  

Klicka på adressen för att se karta och hitta övrig information om butiken.
 

Adress

Östra Hamngatan 20
791 71 Falun

   

Telefon

010-705 33 68
 

Öppettider

Vardagar 10-18
Lördag 10-16
Söndag 12-16

 

Laga sprucken skärm & byta batteri

Klicka på snabbvalen nedan för att läsa mer om priser för skärmbyte och batteribyte på olika modeller av iPhone och iPad. Du kan även hitta svar på vanliga frågor kring såväl mobilreparationer som lagning av surfplattor.

Mobilreparation hos Teknikmagasinets butiker - vi lagar iPhone - byt batteri & skärm

Laga din iPad - Prisvärt, enkelt och tryggt - byta batteri och skärm på iPad

har lagts i kundvagnen
kvar till fri frakt! Du har nu fri frakt!