Hoppa till innehållet
 
Sök

Mobilreparation hos Teknikmagasinet - laga iPhone - byt iPhoneskärm & batteri

Mobilreparation - Laga din iPhone & iPad på Tuna Park i Eskilstuna

Vill du byta ut din trasiga iPhoneskärm, eller är det kanske dags att byta ut mobilbatteriet? Har du problem med mobilkameran? Vi hjälper dig med allt detta hos Teknikmagasinet i köpcentrumet Tuna Park i Eskilstuna. Vi fixar byte av skärm och mobilbatteri, samt byte av fram- och bakkamera på din iPhone. Varför inte också unna mobilen en uppfräschning med effektiv rengöring av både laddporten och samtalshögtalaren. Vi kan ofta laga din iPhone medan du väntar. Vi har drop in så kom in till oss i butiken eller ring så hjälper vi dig.

Har skärmen på din iPad spruckit eller behöver du kanske byta batteri? Nu kan du även lämna in din iPad i våra butiker. Oavsett om det är din glas- eller bildskärm som gått i tusen bitar eller ditt batteri som blivit sämre, så finns vi här för att hjälpa dig med din surfplatta.  

Klicka på adressen för att se karta och hitta övrig information om butiken.
 

Adress

Gunborg Nymansväg 2
632 22 Eskilstuna

   

Telefon

010-705 33 39
 

Öppettider

Vardagar 10-20
Lördag 10-18
Söndag 10-18

Mobilreparation hos Teknikmagasinets butiker - vi lagar iPhone - byt batteri & skärm

Batteribyte & lagning av trasig iPhoneskärm

Använd knapparna här nedan för att läsa mer om skärmbyte, batteribyte och övriga reparationer av iPhone. Du hittar även prislistor för tjänsterna för olika iPhonemodeller och får svar på vanliga frågor om mobilreparationer.

Laga din iPad - Prisvärt, enkelt och tryggt - byta batteri och skärm på iPad

har lagts i kundvagnen