Hoppa till innehållet
Sök
 
Sök

Glad midsommar - festliga produkter för ett lyckat firande

Midsommar 2021

Dansa små grodorna kring midsommarstången, plocka sju sorters blommor och lägga under kudden för att drömma om framtida prins eller prinsessa. Det har blivit hög tid för midsommar och här hittar du allt du behöver för ett riktigt härligt midsommarfirande!

Festtillbehör för midsommarfirande

Fira midsommar med oss på Teknikmagasinet och ladda upp med alla tillbehör du behöver för firandet. Här hittar du festtillbehör som minikylar, helium med ballonger, popcornmaskiner och iskrossare för att göra kylande drycker för festligheterna. Självklart har vi också riktigt grymma bärbara högtalare så att du kan maxa volymen och lyssna på den bästa partymusiken, vart du än befinner dig.

Spel & lekar för midsommar

Vi har även massor av roliga spel och aktiviteter för att göra roliga lekar på midsommar. Utmana kompisarna i en fotbollsmatch, se vem som är bäst på Beer pong, eller varför inte prova vår roliga spelnyhet Upside Down Challenge - Outdoor Edition där allt vänds upp och ner! För barnens firande har vi massor av roliga saker för utelek. Kolla in alla våra radiostyrda bilar och båtar, minifotbollsspel, klättergrepp, robotar och pinatas.

Prickskytte

För dig som firar på landet eller har en större trädgård har vi även tillbehör för prickskytte. Vi har flera olika luftgevär och luftpistoler för skytte, nu till riktigt bra specialpriser. Bland tillbehör har vi exempelvis skyddsglasögon, papperstavlor och kulfång. Kom ihåg, säkerheten är viktigast och vi säljer inte vapen till dig under 18 år.

När är midsommar 2021?

Midsommarafton 2021 är den 25 juni.

Varför firar man midsommar?

Midsommar är en av de största högtiderna i Sverige och är för många början på sommarledigheten. I det gamla bondesamhället betydde det en brytpunkt i arbetsåret och högitden ansågs också vara full av magiska krafter. Bland annat samlade man läkande växter och sparade kransar att lägga i julbadet. Det var ursprungligen en kyrkohögtid för Johannes Döparen, Johannes Döparens dag är den 24 juni och fram till 1952 var det den dagen man firade midsommardagen. 1953 bestämdes att midsommardagen skulle firas på en lördag, därför firar man på olika datum varje år, mellan den 20 och 26 juni.
Läs mer

Festtillbehör

Spel

Högtalare

För barnen

har lagts i kundvagnen
kvar till fri frakt! Du har nu fri frakt!
har lagts i kundvagnen
kvar till fri frakt! Du har nu fri frakt!