Hoppa till innehållet
 
Sök
Laga iPad - prisvärt, enkelt & tryggt hos Teknikmagasinet - byt glas skärm från 799:- & batteribyte från 799:-

Laga din iPad hos oss!

Det är lätt hänt att din surfplatta åker i backen. Det kan innebära att din surfplattas glasskärm eller bildskärm går sönder. Om du inte har råkat tappat din surfplatta så kan ditt batteri av naturliga skäl börja ge upp. Ett batteri är en förbrukningsvara och blir mindre effektivt över tid, efter ungefär 2-2,5 år så är det dags att byta till ett nytt batteri på din iPad. Oavsett om det är din glas- eller bildskärm som gått i tusen bitar eller ditt batteri som blivit sämre, så finns vi här för att hjälpa dig! 


Lämna in iPad i butik eller skicka in den för reparation

Du kan lämna in din iPad i alla våra butiker. Vi skickar iväg den till vår interna verkstad som reparerar och skickar tillbaka den så att du smidigt kan hämta upp din surfplatta i butiken. Här kan du se mer information om de butiker som tar emot iPads för reparation.

Du kan även skicka in din iPad för reparation, en smidig lösning för dig som inte har möjlighet att besöka en av våra butiker.

Genom att klicka på snabbvalen nedan kan du enkelt läsa mer om just det du vill ha hjälp med. Längre ned på sidan kan du även få smarta tips och skötselråd för din surfplatta.  
 • Enkelt

  Segt batteri eller trasig skärm på din surfplatta? Hos oss får du en trygg och smidig reparation av iPad. Kom bara in i butik med din iPad så hjälper vi dig med resten!  
 • Bara högsta kvalitet

  Vi har utbildad personal som utför alla reparationer i vår verkstad. Självklart använder vi reservdelar av högsta kvalitet. Garanti på bytta delar ingår i priset, så du kan känna dig trygg vid varje reparation.  
 • Prisvärt

  Med ett nytt batteri och hel skärm känns surfplattan som ny igen. För fr. 799 kr får du ett nytt batteri som håller laddningen mycket längre och vi fixar din trasiga skärm för fr. 799 kr, ett garanterat konkurrenskraftigt pris!

Skicka in din iPad för reparation

Du kan också skicka in din iPad direkt för reparation, en smidig och enkel lösning för dig som inte har möjlighet att besöka en av våra butiker.

Att skicka in din surfplatta är enkelt och går till på följande sätt:
Skicka in iPad för reparation steg 1 och 2Skicka in iPad för reparation steg 3 och 4    

Byta glas- eller bildskärm på din surfplatta

Har olyckan varit framme och gjort så att du nu har en iPad med trasig glas- eller bildskärm? Ingen fara, kom in till oss så hjälper vi dig! Det är tryggt och säkert, vi använder alltid reservdelar av högsta kvalitet, garanti på bytta delar ingår i priset. Ett skärmbyte tar cirka 5-10 arbetsdagar. Vi lagar sprucken skärm på majoriteten av modeller av iPad, här kan du se vilka iPad vi byter skärm på och vad det kostar.

Laddar din iPad ur alldeles för snabbt?

Det är både enkelt och prisvärt att byta batteri på din iPad. För från endast 799 kr känns din iPad som ny igen. Ett batteribyte tar cirka 5-10 arbetsdagar. Vi byter batteri på majoriteten av alla modeller av iPad, här kan du se vilka iPad vi utför batteribyte på och vad det kostar.

Ytterligare tjänster - Rengöring

Behöver din iPad lite extra rengöring? För 149:- så utför vi en noggrann rengöring av din iPads laddport och samtalshögtalare. 
 

Modell

Rengöring av samtalshögtalare & laddport

Alla modeller 149:-
 

Butiker där du kan lämna in din iPad

Behöver du byta batteri eller laga en sprucken skärm på din iPad? Här kan du se en lista över alla våra butiker där du kan lämna in din iPad för ivägskickning på lagning hos vår verkstad. Kom in till oss direkt eller ring till butiken så hjälper vi dig!

1.png

   

2.png

3.png

 

Ta vara på din iPad med ett skärmskydd

Skydda din iPad mot smuts och skador med ett slitstarkt displayskydd. Hos oss hittar du både skärmskydd av plast och varianter i glas. Vi har skärmskydd för majoriteten av alla modeller från iPad 2 till iPad Pro. Självklart hittar du även tillbehör till andra märken, som Samsung, Sony och Lenovo, hos oss. För att skydda din iPad ytterligare, satsa även på ett snyggt fodral.

Håll din iPad snygg & skyddad med ett praktiskt fodral

Ett fodral till din iPad gör den både snyggare och hjälper till att ge extra skydd om du t.ex. skulle råka tappa den. Vi har fodral till olika modeller av iPads, samt andra surfplattor från märken som Samsung, Sony och Lenovo. Få ett ännu starkare skydd genom att komplettera ditt fodral med ett tåligt skärmskydd.

Smarta skötselråd för din iPad

Här kan du hitta praktiska tips på hur du på bästa sätt kan ta hand om din iPad så att den håller sig i riktigt fint skick länge. Vi ger dig till exempel råd kring effektiv rengöring av din iPad och förklarar hur du gör för att batteriet på din iPad ska bli mer hållbart.
 

Rengöring av iPad

 • Rengör din iPad regelbundet för att hålla borta smuts och bakterier. Använd inte rengöringsmedel, utan torka istället surfplattan med en väldigt lätt fuktad mikrofiberduk. Tänk på att inte ha laddare eller hörlurar inkopplade när du rengör.
   
 • Ett bra tips för att rengöra laddningsuttaget är att använda sig av en tandpetare. Genom att försiktigt föra in tandpetaren i uttaget kan man lirka ut damm och smuts som fastnat där.

Laddning & batteri

 • Gör en full laddningscykel en gång i månaden, d.v.s. att du laddar upp din iPad till 100 % och sedan låter den gå ner till 0 % och stängas av innan du laddar igen. Det hjälper till att göra batteriet mer hållbart.
   
 • Dra ner på ljusstyrkan och använd alltid wifi aktiverat, då det drar mindre ström. 
   
 • Fortsätt inte ha laddaren inkopplad då du nått 100 % då det i längden kan skada batteriet. Studier visar att låta batterinivån ligga mellan 30-80% under dagen gör att det fungerar mest effektivt.

Inställningar

 • Nollställ inställningar på din iPad med jämna mellanrum för att t.ex. rensa cache. Du kan nollställa alla inställningar eller enskilda inställningar för exempelvis nätverk & hemskärmslayout. Att nollställa inställningar kan även hjälpa till att lösa vissa problem på surfplattan som kan ha uppstått av en inställning man råkat göra. Du kan säkerhetskopiera din iPad innan så att du har en sparad kopia med inställningarna som backup.
   
 • Webbläsaren på iPad innehåller cache-filer, vilket kan ta upp en hel del ofta onödig plats i surfplattan. Gå till inställningar – Safari och klicka på ”rensa historik och webbplatsdata”.

Skydda din iPad

Har du några övriga frågor om att laga iPad?

Här svarar vi på de vanligaste frågorna kring vår iPadreparationsservice. Hittar du inte svaret där, kontakta oss gärna i våra butiker så hjälper vi dig.
har lagts i kundvagnen