Hoppa till innehållet
Sök
 
Sök

Minska smittspridningen av Covid19

Åtgärder för att du ska känna dig trygg i våra butiker

Teknikmagasinets högsta prioritet är våra kunder och medarbetare och vi arbetar hårt för att det ska vara både tryggt att handla och att arbeta hos oss. Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Vi har vidtagit flera åtgärder för att säkra tryggheten:
  • Vi har satt upp avskärmande plexiglas vid våra kassor
  • Tydliga markeringar för att hålla ett bra avstånd i kön till kassan
  • Handsprit vid ingångarna
  • Vi släpper bara in ett begränsat antal kunder i taget i våra butiker för att undvika trängsel
  • Alla våra medarbetare använder handsprit, tvättar händerna noggrant och undviker fysisk kontakt som handskakningar
  • Självfallet stannar våra butiksmedarbetare hemma om de uppvisar sjukdomssymptom.

Beröringsfria betalningsalternativ i butik 

Samtliga av våra butiker är kontantfria och det är enkelt att betala med Swish, Apple Pay och Google Pay i kassan. När det kommer till betalningsalternativ har vi även fler smidiga betalalternativ med Svea Ekonomi, samt vanliga kortbetalningar.   

Tack för att ni visar hänsyn och håller avstånd till varandra, tillsammans hjälps vi åt att minska spridning. Med tanke på Covid19 så kan våra öppettider skilja sig åt. Här kan du hitta öppettider för din lokala butik.  

Trygg och smidig hemleverans 

När du handlar hos oss på teknikmagasinet.se kan du i kassan välja att få ditt paket levererat hem till dörren. Vi har alternativ för hemleverans med både Postnord och Airmee. Läs mer om alternativ för hemlverans
   

Beställ produkter via hemleverans med Foodora 

Nytt hos oss är också att du, beroende på vart du bor, kan få blixtsnabba hemleveranser med hjälp av Foodora. Detta erbjudande finns idag tillgängligt i flera olika städer men kommer också utökas till fler områden. Med hjälp av Foodora kan du då få produkter hem till dig inom en timme. Läs mer här om vilka städer som erbjuder leverans med Foodora.

Läs mer på Foodoras hemsida eller kika in i deras app.

Har du frågor så är du alltid välkommen att kontakta vår kundservice på mail kundservice@teknikmagasinet.com eller på chatten på vår hemsida.        
1250x400_Banner_COVID19.jpg

Boka i butik 

Har du spanat på vår site och vet vad du är på jakt efter kan du enkelt och smidigt boka i butik genom vårt alternativ Click & Collect. Då lägger vi undan varan åt dig i 48 timmar. När du får ett meddelande att din bokning är redo är det bara att komma in i butik och visa upp ditt meddelande i kassan och slutföra ditt köp. Läs mer om Click & Collect här 


Boka och hämta utanför butik med Swishbetalning 

Nu har vi även ett ytterligare alternativ när det kommer till bokningar. Du har nu möjlighet att hämta upp dina varor utanför butiken och betala med Swish.

Beställ dina varor genom att "boka i butik" på vår hemsida. När du fått sms om att bokningen finns att hämta så ringer du butiken på det nummer du har fått i smset, ni kommer då överens om en tid och plats att ses. Det är viktigt att du ringer innan du åker till butiken för butikerna har olika förutsättningar per butik avseende när och var de kan lämna varor.  Du betalar med Swish när du träffar butikspersonalen och får varorna. Personalen har med sig en QR-kod för swishbetalning och vill se när du gör swishbetalningen.   
Covid_step_by_step_500x500pix-SE_1.jpg
Covid_step_by_step_500x500pix-SE_2.jpg
Covid_step_by_step_500x500pix-SE_3.jpg
Covid_step_by_step_500x500pix-SE_4.jpg
har lagts i kundvagnen
kvar till fri frakt! Du har nu fri frakt!
har lagts i kundvagnen
kvar till fri frakt! Du har nu fri frakt!