Hoppa till innehållet
 
Sök

Halloween party - Hitta alla prylar och Halloweendekorationer du behöver för att styra Halloweenfest eller Halloweenpynta hemma

Halloweendekoration för hem & halloweenfest

Söker du enkla dekorationer för en spöklik känsla där hemma eller satsar du på storslagen Halloweenfest? Hos Teknikmagasinet hittar du alla tänkbara partyprylar för att omvandla hus eller lägenhet till den läskigaste platsen på jorden eller festkvällens absoluta mittpunkt. Rökmaskin, färgglada lampor, spindlar, dödskallar, skelett och spindelväv i mängder. Alla tillbehör du behöver för att fira Halloween på bästa sätt helt enkelt!

Halloween för barn

Att pynta huset där hemma inför Halloween är en rolig aktivitet att göra tillsammans både vuxna och att barnen får hjälpa till. Ni dekorerar, tänder ljus och skapar en läskig stämning i hela huset. Varför inte även samtidigt styra upp med ett härligt Halloween kalas för barnen? Med hjälp av färgglad energiboll, festliga serpentiner och välfyllda pumpahinkar med godis är allt redo för barnens Halloweenfest.
 

Halloweenfest för vuxna

När det kommer till Halloween party för vuxna kan du självklart ha tidigare nämnda dekorationer, men även lägga till de lite läskigare modellerna som burkar med organ, blodröda dödskallar och hängande skelett och spöken. Vi har flera läskiga Halloweendekorationer som lyser, rör sig och ger ifrån sig obehagliga ljud.
 

Aktiviteter för liten Halloweenfest

Planerar du att styra upp en lite mindre Halloweenfest och vill ha tips på aktiviteter? Kolla in våra spännande och läskiga spel, spel där du ska lösa gåtor och samarbeta med dina kompisar för att lösa mysterium. Rädda världen från zombiesrädda en kvinna från ett mentalsjukhus, eller ta er ut ur en öde stuga. Klassiska skräckfilmer är även en annan spännande aktivitet att ha på den lilla Halloweenfesten, gärna så sent som möjligt så det har blivit kolsvart ute! Du kan även ladda upp genom att spela upp våra läskiga skräckisar för att skapa stämning. Vi har allt du behöver för att ordna stämningen för en episk Halloweenfest - sen är det bara partyhumöret som saknas. Vi hjälper dig även med inspiration för Halloweenutklädnad, masker, accessoarer och tillbehör. Läs mer här och ta även del av hjälpsamma sminkguider för läskiga looks.    
Halloween 2020 - Massvis av Halloweenprylar, smink, dräkter, masker mm
Inspiration för en läskig Halloween med smink, filmer, dräkter, pumpor mm.
har lagts i kundvagnen
kvar till fri frakt! Du har nu fri frakt!