Hoppa till innehållet
Sök
 
Sök

Förbättra spelupplevelsen med rätt prylar - vi hjälper dig uppgradera din gaming setup

Bygg upp din gaming setup – hitta rätt prylar för att maxa ditt spelande

Vad är viktigt att tänka på när det kommer till gamingutrustning? Utbudet av gamingtillbehör är stort och brett, men vad är det viktigaste, var börjar man? Kanske är du en ny gamer som behöver få till en schysst bas, är du kanske mer erfaren och behöver komplettera din gear, eller är du sugen på lite inspiration för att maxa och uppgradera din setup? Oavsett vad hittar du prylarna du behöver hos oss på Teknikmagasinet.
Rityta 1 kopiera 3.png

Back to basics

Vi börjar från grunden med grejerna du behöver för att komma igång med din gaming ordentligt. Utöver din gamingdator så är ett schysst tangentbord, en precisionssäker gamingmus och en stabil musmatta tre bra komponenter att starta med. Gamingtangentbord har ergonomisk design för att kunna spelas på under en längre tid utan att ge smärtor och skador i händer och fingrar. Det finns en djungel av olika varianter på gamingtangentbord, med diverse olika brytare, typer av belysning och massor av andra funktioner. För att få lite djupare inblick i begreppen har vi skrivit mer om de olika delarna av gamingtangentbord här. När det kommer till gamingmöss finns det massor av olika modeller, funktioner och begrepp. Vi hjälper dig att få en tydligare bild och förklarar tekniken kring spelmöss,vilket kan hjälpa dig att välja rätt variant för dina önskemål.

En skön gamingstol är självklart också en viktig del i en bra men framförallt bekväm gamingsetup, då man vill kunna spela i timmar utan att kroppen känns helt paj efteråt. Några fler tillbehör som är bra att addera till din bassetup är en schysst högtalare och ett gamingheadset för att få riktigt schysst ljud när du spelar, vilket förhöjer spelupplevelsen och gör den ännu bättre.
Rityta 1 kopiera.png

Prylar för Youtubern

Drömmer du om att starta din egen Youtubekanal, sträckkollar på Pewdiepie och andra coola Youtubers, kanske har du redan en kanal igång och streamar för fullt. Följer du populära Gabbie på Twitch, och kanske gör du även egna livestreams på Twitch när du lirar dina favoritspel?

Vi har prylarna du behöver för att få riktigt hög kvalitet på dina inspelningar och streams. Du hittar både mikrofoner med grym ljudkvalitet, webbkameror som filmar i full HD eller 4K, plus andra smarta tillbehör till din utrustning, det är bara att köra igång. Camera, action!
The master hacker - experten på gaming och prylarna du behöver

The master hacker

Vi har väl alla den där polaren som har extra grym koll på datortekniken och som har en gaming setup alla avundas? Ni vet dem som vet exakt vilket ljudkort man ska välja, som har stenkoll på vad som är det hetaste, vilken utrustning du behöver för att maxa spelkvalitén och som meckar med sin Raspberry Pi på fritiden. Det är personen du alltid kommer till när du vill veta vad du behöver för att uppgradera ditt game, helt enkelt the master hacker.
Den lekfulla gamern - roliga spelkonsoler, merchandise och annat kul

Den lekfulla gamern

Man blir aldrig för gammal för att leka, den som säger motsatsen har uppenbarligen inte tillräckligt kul här i livet. Det finns mängder av roliga grejer till ditt spelande, allt från handkontroller och joysticks, till roliga spelkonsoler och grymma merchandiseprylar. Kanske får du en nostalgisk retrokänsla, du vet en sån som ger dig gåshud över hela kroppen, när du tänker tillbaka på spel från barndomen. Fastna i timmar framför ditt gameboy med klassiker som BurgerTime och Bad Dudes. Kolla även in våra coola handkontroller för både Playstation, Nintendo, Xbox och PC. Have fun! 
Gamers unite - Hitta gamingtillbehören hos Teknikmagasinet - gamingmöss, gamingtangentbord, gamingheadset och mycket mer
Lär dig mer om hur ett gamingtangentbord fungerar och är uppbyggt och hitta din favorit
Hur fungerar en gamingmus? Vi förklarar och hjälper dig hitta musen du klickar med
Maxa ljudet när du spelar med ett schysst gamingheadset, vi visar upp olika modeller för olika konsoler
har lagts i kundvagnen
kvar till fri frakt! Du har nu fri frakt!
har lagts i kundvagnen
kvar till fri frakt! Du har nu fri frakt!