Hoppa till innehållet
 
Sök

Laga ipad - prisvärt, enkelt & tryggt hos Teknikmagasinet - byt glas skärm från 799:- & batteribyte från 799:-

Här kan du hitta vanliga frågor och svar kring vår tjänst iPadreparation, där vi lagar både nya och äldre modeller av iPad. Om du inte hittar svaret på din fråga här så tveka inte att höra av dig till de butiker som erbjuder iPadservice så hjälper vi dig med de funderingar du har.

FAQ - Vanliga frågor kring lagning av iPad


Vad erbjuder vi för typ av iPadreparationer?

- Hos oss får du en trygg och smidig reparation av iPad, som är prisvärd och av hög kvalitet. Vi använder alltid högsta kvalitet på reservdelar, garanti på bytta delar ingår dessutom i priset. Vi lagar iPad och erbjuder byte av skärm samt byte av batteri, på majoriteten av alla modeller från iPad 2 till iPad Pro.
 

Kan man lämna in sin iPad i alla butiker?

- Ja, det går jättebra att lämna in din iPad i alla våra butiker. Här kan du se mer information om butiker som tar emot iPads för reparation.
   

Lagar ni iPad på plats?

- Vi skickar iväg din iPad till vår interna verkstad för reparation och beräknar att få den returnerad inom 5-10 dagar.
 

Hur lång tid tar det att laga en iPad?

- Vid inlämning av iPad i någon av våra butiker så tar själva reparationsprocessen cirka 5-10 dagar.
 

Vad kostar det att laga min iPad?

- Att byta batteri på iPad kostar från 799 kr, beroende på vilken iPadmodell du har, kika här på prislistan för batteribyte. Kostnaden för byte av skärm varierar beroende på vilken iPadmodell du har, från 799 kr. Här kan du se vilka modeller vi lagar och vår prislista för skärmbyte.
 

Hur lång garanti får jag på iPadreparationen?

- Vi använder alltid reservdelar av högsta kvalitet och lämnar 3 månaders garanti vid batteribyte och 12 månader vid skärmbyte. Eventuell kvarvarande originalgaranti från Apple upphör om du tappar din iPad så glaset går sönder. Om vi ska byta batteri på din iPad och du har kvar originalgarantin från Apple, så kan den upphöra att gälla, men du har garanti på de delar som vi byter ut. Läs mer om Apples garanti här.
 

Försvinner allt från iPaden vid lagning?

- Nej, ingenting försvinner från din iPad under reparationen. Det är trots det en bra idé att göra en säkerhetskopiering på din iPad för säkerhets skull. Det är enkelt och tar inte lång tid att göra. Vid en säkerhetskopiering sparar du all data på din dator eller i molnet ifall någonting skulle hända med din enhet.
 

Vad ska man göra innan man lämnar in iPad på lagning?

- Ett bra tips att göra innan reparationen är att göra en säkerhetskopiering på din iPad, så att du kan spara viktigt innehåll som kontakter, bilder och liknande.
 

Hur gör man säkerhetskopiering på iPad?

- Det finns olika sätt att säkerhetskopiera din iPad. Du kan dels göra det via iCloud så att du kan skapa och använda kopian var som med Wifi. Ett annat alternativ är att göra det via iTunes som lagrar säkerhetskopian på din Mac eller PC.
 

Säkerhetskopiera via iCloud

1. Se först till så att du är ansluten till Wifi.
   
2. Under dina inställningar trycker du på ”iCloud”, därifrån kan du enkelt trycka i att du vill starta din säkerhetskopiering.

3. För att verifiera att din iPad säkerhetskopierats rätt kan du gå in på samma sätt under inställningar som när du startade och längst ner se tiden för den senaste kopieringen.
 

Säkerhetskopiera via iTunes

1. Öppna iTunes och anslut din iPad till datorn.

2. Ange lösenkoden eller om du vill lita på den här datorn.

3. Klicka i din iPad-enhet när den visas på iTunes.

4. Klicka på ”säkerhetskopiera nu” och när det är klart kan du verifiera att det blev rätt under ”sammanfattning”.
har lagts i kundvagnen