Hoppa till innehållet
Sök
 
Sök

E-sportlov 2021 - allt för gaming - Blackstar Orbit Wireless PS4 kontroll & Blackstar Surge hörlursställ

E-sportlov 2021 - Gaming för sportlovet

Lockar inte kalla tår och skidåkning? Föredrar du ljuset från en datorskärm framför solen utanför fönstret? E-sportlovet är äntligen här med schyssta gamingtillbehör från märken som Razer, HyperX och SteelSeries. Missa heller inte att spana in gamingprylar från vårt eget märke Blackstar.
 
Oavsett om du gamear på PC, PlayStation eller annan konsol, så har vi allt du behöver för att ta spelandet till nästa nivå. Behöver du ett nytt gamingheadset med kraftfullt ljud och grym mikrofon, en ergonomisk gamingmus med maxad precision, eller kanske en ny handkontroll till din PS4? Vi har alternativen för dig här hos oss på Teknikmagasinet!
 
Sysslar du med streaming och tycker om att spela in dina gaming sessions och dela med omvärlden så ska du kolla in våra streamingtillbehör. Hitta allt från streamingmikrofoner och webbkameror till ring lights och green screen.
 
För dig som vill fylla på din samling av gaming merchandise har du också kommit helt rätt! Vi har en mängd gaming merch från olika kända spel som Minecraft, Pac Man och Super Mario. Dekorera sovrummet, skivbordet eller gaminghörnan med bland annat gaminglampor, Funko Pop-figurer och stressbollar.
 
E-sport är tävlingar där man spelar olika datorspel mot varandra via t.ex. internet, lokala nätverk eller LAN. E-sporten fortsätter att växa runt om i världen och stora tävlingar direktsänds ofta via streamingtjänster som Twitch och Youtube. Populära spel inom e-sport är bland andra CS, League of Legends och Overwatch.
Förbered dig för ett riktigt härligt gaminglov tillsammans med oss.
Läs mer

Headset

Gamingmöss

Gaming merchandise

Konsoltillbehör

Mikrofoner & streaming

Gamingtangentbord

har lagts i kundvagnen
kvar till fri frakt! Du har nu fri frakt!
har lagts i kundvagnen
kvar till fri frakt! Du har nu fri frakt!