Rengöring

Smuts kan samlas i laddningsporten och samtalshögtalaren, vilket kan resultera i att det är svårt att få i laddkabeln i laddningsporten och att samtalshögtalaren låter lågt. Vi hjälper dig genom att noggrant rengöra din mobils laddport och samtalshögtalare så att mobilen fungerar och känns fräsch igen. Dessutom kan vi även rengöra din mobil med UV-ljus som tar bort 99% av ytliga bakterier. Vi erbjuder rengöring av alla iPhone- och Samsung-modeller i alla våra butiker. Rengöring går snabbt eftersom du oftast kan vänta medan vår utbildade personal rengör din mobil.

Använd vår prisuppskattningsmodul

Använd vår smarta prisuppskattningsmodul för att ta reda på vad just din modell kostar att laga.

Vanliga frågor

Kan jag rengöra min mobil i alla era butiker?

Ja, vi erbjuder rengöring av iPhones och Samsung Galaxy i alla våra butiker. Du kan rengöra din mobil i bland annat Stockholm Mall of Scandinavia, Stockholm Ringen, Göteborg Nordstan, Malmö Emporia, Växjö, Linköping och Gävle.

Hur lång tid tar det att rengöra min mobil?

En rengöring går både snabbt och smidigt, vi kan oftast rengöra din mobil medan du väntar. Majoriteten av våra rengöringar genomför vi på ungefär 30 minuter.

Vad kostar det att rengöra min mobil?

Priset varierar beroende på vilken mobilmodell du har. Använd vår prisuppskattningsmodul för att ta reda på vad just din mobil kostar att rengöra.

Använd vår prisuppskattningsmodul

Använd vår smarta prisuppskattningsmodul för att ta reda på vad just din modell kostar att laga.

Försvinner allt från mobilen vid en rengöring?

Nej, ingenting försvinner från din mobil under en rengöring. Det är trots det en bra idé att göra en säkerhetskopiering på mobilen för säkerhets skull. Det är enkelt och tar inte lång tid att göra. Vid en säkerhetskopiering sparar du all data på en annan enhet eller via molnlagring.